1000-2000 TL Akıllı Telefon Önerisi

ilhanaga01

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2018
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bir liste hazırladım kendimce. Aşagıdaki telefonlardan birini alacağım, hangisini almayalım kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  1. Sony Xperia XA1
  2. General Mobile GM 8
  3. LG G6
  4. GTX One S9
  5. J7 Prime
  6. Xiaomi A1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modeller arasından tartışmasız en iyi cihaz G6. Diğer modeller birbiriyle benzer özellikli telefonlar. Tam olarak bütçeni belirt, G6 dışında diğer modeller arasında da Xiaomi A1 ve XA1 öneririm. O modeller arasında da HTC S9 modeline bulaşma sakın, MTK X10 işlemcisi optimizasyon sorunları olan bir model ve eski bir yonga seti.
 
Alabiliyorsan kesinlikle G6 öneririm. 1600 TL civarında almak istersen kendimin de kullandığı Zenfone 3 öneririm. Zenfone 3 hakkında sorun olursa bana sorabilirsin.:)
 
GTX markasını sektörde ilk defa sizden duydum. :ROFL: Tavsiye listeme ekledim.

Soruna gelecek olursak çok geniş bir fiyat aralığı belirtmişsiniz. Yani belirttiğiniz fiyat aralığında birçok farklı segment cihaz var. İhtiyacınız ve maddi bütçeniz düşünülmeli. 1.500TL bir cihaz alıp geri kalan parayla Gear Fit 2 benzeri bir akıllı saatte alabilirsiniz.
Listenizden diğer cihazları bazı sorunlarından dolayı ve f/p bakımından elersek A1 ve G6 kalıyor. 2000TL TR Garantili G6 alınabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı