1000-2000 TL Müzik için kulaklık

Gökalp Uci

Hectopat
Ben 1000-2000 TL arasında sadece müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum ancak karar verememeye başladım o yüzden belki bir karara varabilirim diye burada da konu açmak istedim.

Öncelikle bu kulaklık iyi bunu al deyip lütfen konuyu bitirmeyin. Belirteceğiniz kulaklık için neden iyi olduğunu yazın ( mesela anc özelliği diğer karşılaştırılan kulaklıklardan daha iyidir gibi gibi.)

Almak istemediğim modeller: Sennheiser HD 450BT anc ( donanım olarak eski kalmaya başladığı için.) Sony WF-1000xm3, Sony WH-1000xm4, JBL olan herhangi bir kulaklık ( önyargılıyım ama iyi bir öneri gelirse kesinlikle değerlendireceğim.)

Aklımda olan modeller: Jabra Elite 85h ( neden bilmiyorum ama versus.com'da her kulaklıktan daha iyi ve şüphe verici.), bose quitcomfort 35 II, Sennheiser momentium tws 2, senneiser 458BTC anc ( kötü yanı Neo'dim mıknatıs içermemesi o yüzden kararsızım.)

Genel olarak kararım jabra Elite 85h ama alırsam daha iyi olabilecek kulaklıkları kaçırabilirim gibi hissediyorum.

Genel olarak istediğim iki şey var kulaklıktan birincisi anc özelliğinin en iyisi olması ikinicisi ise ses kalitesi.
Bass ağırlıklı şarkılar dinliyorum mesela Scattered Faith.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lypertek Tevi derim. Henüz Türkçeye çevirmedim incelemesini. Ama netlik, enstrüman ayrımı, derinlik vs gibi konularda 100 dolar altındaki fiyatıyla aşırı iyi.

Lypertek Tevi derim. Henüz Türkçeye çevirmedim incelemesini. Ama netlik, enstrüman ayrımı, derinlik vs gibi konularda 100 dolar altındaki fiyatıyla aşırı iyi.

Güzele benziyor bende biraz araştıracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı