1000-2000 TL sistem toplama

hazır sistem 2'yi alacağım
sadece ofiste kullanılacağı için 1 tb hdd gerek yok onun yerine 240 gb ssd takacağım

sadece anakartı değiştirsem sorun olmaz değil mi
@İvern arkadaşımın önerdiği anakartı alacağım.
bide kasa olarak
Aerocool CS-101 300W USB 3.0 Micro ATX/Mini ITX Slim Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
bunu alsam sorun olur mu 300w - 400w ya da 500w hangisi işimi görür sihirbazda 133w gerekli yazıyor da onu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ::)
ofiste olduğu için kasa fanları disko topu gibi dönmesin istiyorum :) ve çok da büyük olmasın ^^
Hocam sorun olmaz da bu parçaları ayrı ayrı toplarsanız çok pahalıya denk gelir ve eğer sistemi hazır alırsanız montajıda yapılacağı için anakartın bios yazılımınıda yüklerler diye tahmin ediyorum almadan önce bir sorarsınız ve zaten neredeyse hiç güç harcamayacak sistem ve en son nerden nasıl alacağınızı yazarsanız benimde içim rahat eder yanlış yönlendirmemiş olurum. :)

Hocam sorun olmaz da bu parçaları ayrı ayrı toplarsanız çok pahalıya denk gelir ve eğer sistemi hazır alırsanız montajıda yapılacağı için anakartın bios yazılımınıda yüklerler diye tahmin ediyorum almadan önce bir sorarsınız ve zaten neredeyse hiç güç harcamayacak sistem ve en son nerden nasıl alacağınızı yazarsanız benimde içim rahat eder yanlış yönlendirmemiş olurum. :)
Ekran Alıntısı.PNG

verdiğiniz linkteki siteden alıyorum sistem bu şekilde olacak sanırım
kasa seçimimde sorun olmaz değl mi güç kaynağı yeterli olacaktır yani?

Eki Görüntüle 364767
verdiğiniz linkteki siteden alıyorum sistem bu şekilde olacak sanırım
kasa seçimimde sorun olmaz değl mi güç kaynağı yeterli olacaktır yani?

Hocam ayrı ayrı seçerseniz parçaları pahalıya denk gelir. Eğer ayrı ayrı alacaksanız size başka sitelerden daha ucuza toplayalım. Ben toplu alırsınız diye o linkleri attım yoksa başka yerlerden daha ucuza veya daha kalitelilerini halledebiliriz.

ya aslında ben de öyle düşünüyorum ama 2.el pek güvenemiyorum gibi
hani fiyatı daha uygun olur işime gelir ama güvenilir olur mu bilemiyorum.

Hocam evde değildim 2 gündür dönemedim kusuruma bakmayın hemen size uygun bir sistem buluyorum.
Link

Hocam RAMi opsiyonel olarak 1x8 gb 3000 MHZ ile değiştirin fiyatı 1,995.61 TL oluyor kasası çok prestijli iş için olacağından overclock yapılmayacağını varsayarak A320 anakartı kalmasını öneriyorum, diğer nedeni ise üzerindeki A320 anakartta DVI-VGA-HDMI çıkışları olması, opsiyondaki önerilen diğer B350 anakartlarda o sadece DVI ve VGA çıkışı vardır ancak tercih gene sizindir. PSUsu'da ortalama kalitededir fakat 80+ bronze sertifikası olması daha güvenilir bir kullanım sağlayacaktır. 240 gb SSD'si de vardır.

Dipnot : Ayrıca opsiyon kısmında aynı kasanın kırmızı ledli versiyonu var hangisini beğenirseniz.

Kafanızda illaki soru işareti olacak tekrar tekrar sormaktan çekinmeyiniz, iyi forumlar. :)

Son düzenleme:
Hocam evde değildim 2 gündür dönemedim kusuruma bakmayın hemen size uygun bir sistem buluyorum.
Link

Hocam RAMi opsiyonel olarak 1x8 gb 3000 MHZ ile değiştirin fiyatı 1,995.61 TL oluyor kasası çok prestijli iş için olacağından overclock yapılmayacağını varsayarak A320 anakartı kalmasını öneriyorum, diğer nedeni ise üzerindeki A320 anakartta DVI-VGA-HDMI çıkışları olması, opsiyondaki önerilen diğer B350 anakartlarda o sadece DVI ve VGA çıkışı vardır ancak tercih gene sizindir. PSUsu'da ortalama kalitededir fakat 80+ bronze sertifikası olması daha güvenilir bir kullanım sağlayacaktır. 240 gb SSD'si de vardır.

Dipnot : Ayrıca opsiyon kısmında aynı kasanın kırmızı ledli versiyonu var hangisini beğenirseniz.

Kafanızda illaki soru işareti olacak tekrar tekrar sormaktan çekinmeyiniz, iyi forumlar. :)
kusura bakmayın bi türlü fırsatım olmadı siteye giremedim
ayın 10'u gibi alacağım kasayı yardımlarınız için teşekkürler
ledler istediğimiz zaman kapatabiliyoz değil mi . sürekli açık olmayacak yani ?

kusura bakmayın bi türlü fırsatım olmadı siteye giremedim
ayın 10'u gibi alacağım kasayı yardımlarınız için teşekkürler
ledler istediğimiz zaman kapatabiliyoz değil mi . sürekli açık olmayacak yani ?

Hocam kapanmıyor sanırsam çok sıkıntı olur mu sizin için ?
Ve ne demek rica ederim hocam umarım dilediğiniz gibi olur herşey :)

Ryzen 5 1600 işlemci ( 955 TL )
OEM Amd RX 460 Ekran kartı ( 375 TL )
Dark 500w force power supply ( 175 TL )
Everest 329R Kasa ( 165 TL )
H110M-D3A Anakart ( 220 TL )
Seagate Barracuda 1TB HardDisk ( 250 TL )

Total 2140 TL

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı