1000-2000 TL Sistem Yükseltme Tavsiyesi

İşte diyorum ya, Sapphire sıkıntı yaratır. Ömrü kısadır. Son cümlemde yazdığım gibi, biraz daha masraf edip daha iyisini alsaydınız servisle uğraşmazdınız. :) Bunu demeye çalışıyorum.
Dediğim gibi hocam düşüncenize saygı duyuyorum ancak bence genel olarak RX570-580 serisinde bir problem var. RX 580 MSI Armor modelini çoğu kişi önermiyordu ancak arkadaşım sorunsuz kullanıyor. Dediğim gibi şans işi ancak benim düşüncem RX serisinde biraz daha şanslı olmak gerekiyor.

Dediğim gibi hocam düşüncenize saygı duyuyorum ancak bence genel olarak RX570-580 serisinde bir problem var. RX 580 MSI Armor modelini çoğu kişi önermiyordu ancak arkadaşım sorunsuz kullanıyor. Dediğim gibi şans işi ancak benim düşüncem RX serisinde biraz daha şanslı olmak gerekiyor.

bu sisteme msi GTX 1050 ti taksam sıkıntı olur mu 300 w PSU var kasada ( markası dark aura ) olursa ne sıkıntı olur karta zarar verir mi ?

bu sisteme msi GTX 1050 ti taksam sıkıntı olur mu 300 w PSU var kasada ( markası dark aura ) olursa ne sıkıntı olur karta zarar verir mi ?
1050 Ti takacağına 1650 tak. Yakın fiyatlara gidiyorlar. Tavsiyem PSU değiştirmen yönünde olur. Kasana baktım küçük ve ince bir kasa. Bu durumda bu kasaya sığdırman için tek fanlı bir GTX 1650 alman gerekecek. INNO3D GeForce GTX 1650 Compact GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 128Bit - incehesap.com önerim bu. Ama bence mantıklı olan sistemi satıp sıfırdan toplamandır. Satmak istemezsen bu linkini attığım kartı alabilirsin.

@Caner Uncu hocamın önerdiği sistem daha iyi değil mi? 1650 RX 590 kadar iyi değil. Ayrıca işlemcinin darboğaz ihtimali var.
Ne ara hocan oldu ? 😀
Ohoo, Coil Whine GTX serisinde de var. Coil Whine GPU ile alakalı değil. Elektrik dalgalanması ile alakalıdır. RTX 2080Ti'da da çıkabilir Coil Whine. Sıcaklık değerleri Sapphire ve MSI Armor serisinde mevcut. Çoğu zaman otomatik fan kontrolü açık olmuyor. Wattman yeni gelecek güncellemelerle mutlaka düzeltilir. Zaten 3 hata saydınız 2'si GPU'dan kaynaklı değil, biri yazılımsal. Başka? Bence 10 karttan 7'si çok uçuk bir değer. Millet güçlü ama ucuz GPU almak istedikleri için ve Sapphire'ye yöneldikleri için oluyor bunlar. Herkes Gaming Z, ROG alsın bakalım konu açılıyor mu? ;)
Madem o kadar biliyorsunuz kendiniz neden toplamıyorsunuz ?

1050 ti aldım zaten 2. el, neredeyse yarı fiyatına. bilgisayarcıda kontrol edip aldım. devamını alacam zaten şimdi test amaçlı takmak için sordum
1050 Ti takacağına 1650 tak. Yakın fiyatlara gidiyorlar. Tavsiyem PSU değiştirmen yönünde olur. Kasana baktım küçük ve ince bir kasa. Bu durumda bu kasaya sığdırman için tek fanlı bir GTX 1650 alman gerekecek. INNO3D GeForce GTX 1650 Compact GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 128Bit - incehesap.com önerim bu. Ama bence mantıklı olan sistemi satıp sıfırdan toplamandır. Satmak istemezsen bu linkini attığım kartı alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı