Kiznaiver
Kilopat
Daha fazla
Anne Pro 2 TKL değil. Eğer TKL altına da kabulseniz şunlara bakabilirsiniz:Sahibindenden Anne Pro 2 baktım ben red Switch istiyordum fakat sahibinden de red Switch'li Anne Pro 2 yok. Çoğunluğu ya Blue swtich ya da brown.
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
GAMAKAY MK68 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 68 Tuşlu 65% Hot Swap Oyun Klavyesi
Yalnızca US$82.99, en iyi GAMAKAY MK68 Gateron Optik Anahtarlı, Puding Tuş Başlıklı, RGB 68 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye %65 Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi. Gateron optik anahtar, puding tuş başlıkları ve RGB aydınlatma özelliklerine sahip bu mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini...
ASUS ROG Falchion Wireless Aura Sync Oyuncu Kl - PttAVM
ASUS ROG Falchion Wireless Aura Sync Oyuncu Klavyesi TR-Outlet 24 Ay Garantili Hızlı Gönderi - Outlet - 2025