Mini klavye istemiyorum, kablosuz ve red switch olması önemli (red switch gibi ses veren switch de olur). Türkçe veya İngilizce olması fark etmiyor, fakat Türkçe olması daha iyi olur, İngilizce de olur.
NumpadliMini klavye istemiyorum, kablosuz ve red switch olması önemli (red switch gibi ses veren switch de olur). Türkçe veya İngilizce olması fark etmiyor, fakat Türkçe olması daha iyi olur, İngilizce de olur.
ak820 pro veya aula f75Mini klavye istemiyorum, kablosuz ve red switch olması önemli (red switch gibi ses veren switch de olur). Türkçe veya İngilizce olması fark etmiyor, fakat Türkçe olması daha iyi olur, İngilizce de olur.
numpadli
![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G98 %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98-2)
Daha az gürültü ve daha iyi yazma deneyimi için Gasket yapısı ve beş katmanlı ses sönümleyici dolgu içerir.www.gaming.gen.tr
%75-TKL
![]()
Endorfy Thock %75 Wireless Kailh Gaming Klavye
Tercih ettiği silah olarak imzalı bir klavyesi olan bir süper kahraman olsaydı, bu Thock %75 Kablosuz Kırmızı olurdu.www.gaming.gen.tr
![]()
Endorfy Thock Wireless TKL Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A080)
her türlü göreve ayak uydurabilen ve size diğer süslü aygıtlar için yer sağlayan küçük bir klavye.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Ajazz AK820 Pro Mekanik Klavye
Ajazz AK820 Pro mekanik klavye ile dayanıklılığı ve performansı bir araya getirin. Sağlam kasası, kaliteli mekanik anahtarları ve şık RGB aydınlatmasıyla hem oyun hem de profesyonel kullanım için idealdir.mecmonkey.com
Trendyol tarzı sitelerden önerseniz olur mu ya bu Gaming Gen TR çok geç getiriyor.
Trendyolda çok düzgün modeller yok, ayrıca kendim dahil gördüklerime en fazla 4 günde gitti şu ana kadar. Aceleniz mi var?Trendyol tarzı sitelerden önerseniz olur mu ya bu Gaming Gen TR çok geç getiriyor.
Trendyol'da çok düzgün modeller yok, ayrıca kendim dahil gördüklerime en fazla 4 günde gitti şu ana kadar. Aceleniz mi var?
Sıvı soğutucuyu bilemiyorum ama dediğim gibi klavye mouse kısmında 4 günden fazla bekleyen görmedim.Acelem yok ama 1 hafta da beklemek istemiyorum arkadaşım 1 haftadır sıvı soğutucu bekliyor hâlâ kargoya vermemişler Gaming Gen'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.