Elektronik Claw's Tactical Mortal 2.4 GHz/BT çift kablosuz mod gamepad 1199 TL

Yine başka bir Aolion K20 klonuna benziyor. Bu fiyata iş görür gibi.

Anbernic RG-P01 asıl ürünün adı diye düşünüyorum biraz araştırdım ve bunu bulabildim. Eğer buysa ki %95 bu üründür fena değil alınabilir. Tabii biraz daha verince Secuzi almak daha mantıklı olabilir zira çok daha iyi bir gamepad ama bütçe kısıtlıysa bu da tercih edilebilir.

Anbernic RG-P01 asıl ürünün adı diye düşünüyorum biraz araştırdım ve bunu bulabildim. Eğer buysa ki %95 bu üründür fena değil alınabilir. Tabii biraz daha verince secuzi almak daha mantıklı olabilir zira çok daha iyi bir gamepad ama bütçe kısıtlıysa bu da tercih edilebilir.

İçerik mı benzer diyorsunuz? Yapısal olarak zaten bayağı farklı düşüyor.

Anbernic RG-P01 asıl ürünün adı diye düşünüyorum biraz araştırdım ve bunu bulabildim. Eğer buysa ki %95 bu üründür fena değil alınabilir. Tabii biraz daha verince Secuzi almak daha mantıklı olabilir zira çok daha iyi bir gamepad ama bütçe kısıtlıysa bu da tercih edilebilir.
Yok yahu hocam Anbernic'in o modeli tam olarak switch gamepadi klonu.

Ya zaten Çin'de bunların üreten 3-4 tane büyük fabrika var. Lite Star Game, Aolion gibi OEM üreticilerinden birine yaptırtmışlardır.

Yok yahu hocam Anbernic'in o modeli tam olarak switch gamepadi klonu.

Ya zaten Çin'de bunların üreten 3-4 tane büyük fabrika var. Lite star game, aolion gibi OEM üreticilerinden birine yaptırtmışlardır.

Biraz EasySMX X05'e benzettim ama makro tuşu yok sanırım X05 modelinde. X05 Pro'ya baktım buna göre de fazlası var. İkisinin arasında benzer bir şey gibi. Üretici bilgisi çok kısıtlı kalıyor. Neye marka bastıklarını anlamayalım diye çok uğraşmışlar sanki. Kasa yapısı da değiştirilmiş gibi benzer hiç ürün yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı