1000-3000 TL klavye önerisi

Anlık olarak kullandığım red switch klavyedir.

Önerin için teşekkür ederim modeli not ettim, karşılaştırıp tekrar gözden geçireceğim.

Bu arada hala karar veremedim

Aklımdaki klavyeler

Dareu ama türkçe q. değil,

ASUS güzel klavye fakat fiyatı uçuk geri ödeme kampanyasına katılabilirim fakat geç gelir para ben sıkıntıya düşerim. Birde bu klavye nx snow dediği mavi mi?

Son düzenleme:
Nx snow kaliteli red switch diye düşünebilirsiniz. RX switch almayın.
Türkçe klavye alacaksanız ASUS nx switchli bir model dışında alınacak pek bir model yok. En azından daha ucuza güzel yok.

ASUS güzel klavye fakat kablosuzda istemiyor değilim.

@MuratTheFounder
Hocam EK75 RT'yi almak istiyorum fakat dareu EK75 RT'nin Türkçe tuş dizilimli versiyonu var mı?
Bir de ASUS nx snow switch güzel klavye fakat kablolu, dareu ve ek haricinde kablosuz öneri yapabilir misin?

EK75'in Türkçe tuş takımı yok ise alternatif kablosuz klavye bakıyorum en son çare kablolu ASUS gözüküyor.

Son düzenleme:
Klavyeye o kadar vereceğim bir de üstüne bunu mu almak zorundayım :( almam büyük ihtimal
Hocam zaten Windows dilini Türkçe yaptığınız sürece yazdıklarınız Türkçe klavyeymiş gibi çıkar bence çok önemli değil keycap Türkçe olması.

ASUS güzel klavye fakat kablosuzda istemiyor değilim.

@MuratTheFounder
Hocam EK75 RT'yi almak istiyorum fakat dareu EK75 RT'nin Türkçe tuş dizilimli versiyonu var mı?
Bir de ASUS nx snow switch güzel klavye fakat kablolu, dareu ve ek haricinde kablosuz öneri yapabilir misin?

EK75'in Türkçe tuş takımı yok ise alternatif kablosuz klavye bakıyorum en son çare kablolu ASUS gözüküyor.
Asusun nx switchlerinin cherryden farkı yok. Bu bütçede en mantıklı tercih ek75 rt zaten en fazla 4 tuş falan farklı tr diziliminden.

ASUS'un nx switchlerinin Cherry'den farkı yok. Bu bütçede en mantıklı tercih EK75 RT zaten en fazla 4 tuş falan farklı TR diziliminden.

Ben böyle düşünmedim işte,

ASUS'un nx switchlerinin Cherry'den farkı yok. Bu bütçede en mantıklı tercih EK75 RT zaten en fazla 4 tuş falan farklı TR diziliminden.

Hocam son olarak mekanik switch dediğimiz normal blue red brown switchlerden farkı nedir? Araştırdım fakat doğru bir sonuç bulamadım.

Hocam son olarak mekanik switch dediğimiz normal blue red brown switchlerden farkı nedir? Araştırdım fakat doğru bir sonuç bulamadım.

Son düzenleme:
Ben böyle düşünmedim işte,

Manyetik switchte adjustable trigger point ve rapid trigger gibi özellikler vardır. hassasiyetini 4.0mmden 0.1mm'e kadar ayarlayabiliyorsun. Bu da ek avantaj sağlıyor rekabetçi oyunlarda vs. Wooting veya apex prolar gibi düşünebilirsin.

Geri ödeme kampanyası ile hemen hemen 3000TL civarına geliyor. Bende RX olan var çok memnunum.
Hocam aynı klavyeyi alalı 1 ay oldu. Spacebar tuşunda, sağ tarafa hafif dokununca aşağı doğru ufak bir oynama oluyor. Sende de öyle mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı