1000-3000 TL TKL Klavye Önerisi

Bütçe
1000-3000

oxusjaxartes

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

1000-3000 TL arası bütçem var. Bu aralıkta TKL klavye önerileriniz ne olur acaba? Mümkünse blue switch gibi gürültülü bir mekanik klavye olmasın. Red gibi tok seslere sahip mekanik klavyeler önceliğim. Şimdiden teşekkürler.

Fiyatı şuan baya indirimli. Normalde fiyatı 70 dolar civarı diye biliyorum. Kablolu - 2.4G ve Bluetooth kullanma seçeneği var. Switchlerini sonradan çıkarıp istediğin gibi değiştirme imkanın var. Kutudan switch arzalanırsa diye yedek switch çıkıyor. Baya iyi fiyat.

2. sırada videosu var sesine oradan bakabilirsin.

Fiyatı şuan baya indirimli. Normalde fiyatı 70 dolar civarı diye biliyorum. Kablolu - 2.4G ve Bluetooth kullanma seçeneği var. Switchlerini sonradan çıkarıp istediğin gibi değiştirme imkanın var. Kutudan switch arzalanırsa diye yedek switch çıkıyor. Baya iyi fiyat.

2. sırada videosu var sesine oradan bakabilirsin.
Hocam Türkiye'den almak istiyorum açıkçası.

Hocam Türkiye'den almak istiyorum açıkçası.

VGN V87 Mekanik Klavye

Bu nasıl sizce?

Alabiliyorsam attıklarımı alırdım açıkcası.

Zaten kendim Darmoshark K8 kullanıyorum. Bu seviye klavye alıp. Hotswap alınmalı. Switchler arzalanınca tüm klavyeyi çöpe atmak yerine 700-800TL switch alınıp takılabilme imkanın olur en azından yoksa fena değil klavye gene.
V87 de hot-swap değil mi?

Alabiliyorsam attıklarımı alırdım açıkcası.

Zaten kendim Darmoshark K8 kullanıyorum. Bu seviye klavye alıp. Hotswap alınmalı. Switchler arzalanınca tüm klavyeyi çöpe atmak yerine 700-800TL switch alınıp takılabilme imkanın olur en azından yoksa fena değil klavye gene.
Eminim güzel klavyedir fakat bilmediğim bir marka için fiyatı bana çok yüksek geldi açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı