1000 aboneli kanal için reklam teklifi kabul edilmeli mi?

20 bin abone sahibi biri olarak dikkatli olmanı öneriyorum ilk başta. Bir çok reklam teklifi aldım ve çoğunun altı boştu, detayları konuşmadan önce ödeme yöntemini vs. konuşmanı öneririm ilk başta ki sonra sorunlar yaşama. İki üç kişi ile yaşadım bu tarz problemler reklam aşamasında dikkatli olmanı öneririm. Bir şekilde kıvırabiliyorlar her şey yolunda gidiyor derken, önce finali konuşun netleştirin, ödeme işlerini nasıl halledeceğinizi falan kararlaştırın o güveni verin birbirinize sonra içeriğin detaylarını konuşabilirsiniz.

20 bin abone sahibi biri olarak dikkatli olmanı öneriyorum ilk başta. Birçok reklam teklifi aldım ve çoğunun altı boştu, detayları konuşmadan önce ödeme yöntemini vs. konuşmanı öneririm ilk başta ki sonra sorunlar yaşama. İki üç kişi ile yaşadım bu tarz problemler reklam aşamasında dikkatli olmanı öneririm. Bir şekilde kıvırabiliyorlar her şey yolunda gidiyor derken, önce finali konuşun netleştirin, ödeme işlerini nasıl halledeceğinizi falan kararlaştırın o güveni verin birbirinize sonra içeriğin detaylarını konuşabilirsiniz.

Kıymetli deneyimleriniz için çok teşekkür ederim. Sözleşme vb işlerine giriyor musunuz?

Videolar çok hoş ve eğlenceli, bu kanal tutar. Gameplay videolarınız daha çok sarıyor bence ama diğerlerine oranla daha az izlenmiş. Mikrofonunuz ne bu arada hocam?

Bunun sebebini bende anlayamadım gameplay videoları çekmek daha hoşuma gidiyor ama izlenmiyor. Gamepower Ranger kulaklı mikrofonu.

Kıymetli deneyimleriniz için çok teşekkür ederim. Sözleşme vb işlerine giriyor musunuz?

Bunun sebebini bende anlayamadım gameplay videoları çekmek daha hoşuma gidiyor ama izlenmiyor. Gamepower Ranger kulaklı mikrofonu.

Sözleşme tarzında şeylere girmedim daha küçük çaplı işlerdi fakat istedikleri şeyi yaptıktan sonra, ödeme yönteminde sorun çıktı diyerek oyaladıkları sonra unutturmaya çalıştıkları çok oldu. Sadece reklam almadan önce ben şuradan ödeme alıyorum önce bunu bir kararlaştıralım de ve onlarla ödeme konusunda hemfikir olmaya bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı