Kıbrıs'ta yaşıyorum. Bizde Amazon meselesi yok ama insanlar Türkiye'de çok tercih etmiyor galiba sebebide kargo geç diye düşünüyorum doğrumudurT60'ın içinde en kalitesiz Switch'ler olduğu belli T60 sadece idarelik alınabilir. Amazon'da çok daha kaliteli klavyeler var.
T60'ın içinde en kalitesiz Switch'ler olduğu belli T60 sadece idarelik alınabilir. Amazon'da çok daha kaliteli klavyeler var.
Kargo 2 hafta içinde geliyor yurt dışı pek tercih edilmiyor bilmiyorum.Kıbrıs'ta yaşıyorum. Bizde Amazon meselesi yok ama insanlar Türkiye'de çok tercih etmiyor galiba sebebi de kargo geç diye düşünüyorum doğru mudur?
Hocam Rampage iyi bir marka değil 1000 TL'ye kesinlikle değmez o klavye.Peki Rampage rebel alınır mı?
Selam. Hazır Türkiye'ye gidiyorum en geç 2 hafta içinde gelmesi gerektiğinden Amazon dışı beyaz RGB red Switch klavye arıyorum. Aklımda sarfatech T60 var önerilerinizi bekliyorum.
Daha iyisi yok mu?Hocam bütçe zorlarsanız bundan daha iyisi yok. Yurt dışı da değil.
Beyaz değil ama baya iyi.
![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
Switch markalarını bilmediğim için yorum yapamıyorum.Daha iyisi yok mu?
![]()
Fnatic Streak65 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Keychron K12 % 60 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Bluetooth 5.1-M
Keychron K12 % 60 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Bluetooth 5.1-Multitasking-Gateron Red Switch-Hot-Swappable-Aluminum Frame K12, hem Windows hem de Mac işletim sistemleri için tuş başlıkları içeriyor. %60 KOMPAKT KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE En popüler %60 düzen ile üretkenliğinizi en üst...shop.connectgame.com.tr
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Birdaha düşün dost.
Keychron k12: Gateron Red,Switch markalarını bilmediğim için yorum yapamıyorum.
O Switch markaları da iyi ama Cherry MX en iyi marka diye biliyorum.Keychron K12: Gateron Red,
Fnatic Streak65: Fnatic Speed LP(1.0 mm pre-travel ve 3.2 Total-travel),
Dareu EK75 Dareu Dream.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.