1000 beğeni alabildim

Hayırlı olsun. Benim de beğeni artıyor yavaş yavaş ama henüz en iyi cevabı veremedim. Versem bile bazı sorular konu olarak açıldığı için en iyi cevap sayılmıyor galiba.
Eğer teknik bir konuda yardımcı olduysanız mesajınızı en iyi cevap olarak rapor edebilirsiniz. O zaman veriliyor.

Hayırlı olsun.

Benden bir tavsiye, 3K beğenim var. 2600'ü full beğeni. Muhteşem atan çok az var.

O yüzden bende başkalarına hep beğeni yerine muhteşem atıyorum. Herkesin muhteşem sayısı artsın diye. Yoksa herkes beğeni atıyor, muhteşem sayısı yok.

Banı yediniz hocam hayırlı olsun :D
@MF @Recep Baltaş @akiyorm
Etiketi kaldır. Bir suçum yok, bana da ban atacaklar senin yüzünden. Bana mı bilendi hatırlamıyorum da bayağı çatır çatır millete ceza dağıtan, her konuya ilk girip kilitleyip ceza atan birisi idi Mikail Fidan. O kadar otoriter birisi

MİT'e sorgulayıcı yapsalar bayağı iş yapar.

Şimdi ceza bana da seker diye korkuyorum :/

Düzenleme: Bir soru sormuştum. Konu dışında konu açtım, konu onaylandı, bana ceza atıldı ve konu kilitlendi. Bir kaç dakika içinde olan şeydi bu. Ne yaptım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Eminim daha yüksek sayılara ulaşırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı