Premium üye olunuyor. İstediğin bir kullanıcıya ban atma şansı yakalıyorsun.
Sevdim bu özelliği 1000 beğeniye ulaşınca Mikail Fidan'ı forumdan şutlayacağım o zaman. Yanlış kişiyi alıntılamışım başlangıçta sonradan düzeltildi.
Premium üye olunuyor. İstediğin bir kullanıcıya ban atma şansı yakalıyorsun.
Banı yediniz hocam hayırlı olsunSevdim bu özelliği 1000 beğeniye ulaşınca Mikail Fidan'ı forumdan şutlayacağım o zaman.
Eğer teknik bir konuda yardımcı olduysanız mesajınızı en iyi cevap olarak rapor edebilirsiniz. O zaman veriliyor.Hayırlı olsun. Benim de beğeni artıyor yavaş yavaş ama henüz en iyi cevabı veremedim. Versem bile bazı sorular konu olarak açıldığı için en iyi cevap sayılmıyor galiba.
Direk konu sahibi yapılıyor diye biliyorum öyle bir şey var mı gerçekten?Eğer teknik bir konuda yardımcı olduysanız mesajınızı en iyi cevap olarak rapor edebilirsiniz. O zaman veriliyor.
Moderatorlerin de yetkisi var.Direk konu sahibi yapılıyor diye biliyorum öyle bir şey var mı gerçekten?
Etiketi kaldır. Bir suçum yok, bana da ban atacaklar senin yüzünden. Bana mı bilendi hatırlamıyorum da bayağı çatır çatır millete ceza dağıtan, her konuya ilk girip kilitleyip ceza atan birisi idi Mikail Fidan. O kadar otoriter birisi
Sonunda 1000 beğeniye ulaşabildimMesajlarımı beğenen herkese teşekkürler
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.