1000 Dolar Bütçe Oyun Bilgisayarı

Gene dediğim gibi anakartı MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart bu ürünle değiştirebilirsiniz. Bazooka'da ekstra olarak 4 ram slotu ve yüksek veri aktarım hızı sağlayan Sata express slotu var. MSI B150M Gaming Pro'da ise kutu içeriğinde orta seviye bir mouse hediyesi var. Bunları göz onüne alarak bir seçim yapabilirsiniz. Bütçe 90 TL aşıldı biraz daha düşsün derseniz Ram'i 8 GB tercih edebilirsiniz ama almışken 16 GB almak daha faydalı olacaktır. Artık bazı yeni nesil oyunlar 8 GB'dan daha yüksek ram isteyebiliyor.
Eki Görüntüle 207387
bazooka daha mantıklı simdi bilgisayarcııya bu fotoyumu gostericem
 
bazooka daha mantıklı simdi bilgisayarcııya bu fotoyumu gostericem
Elden alacaksanız yaşadığınız şehirde vatan bilgisayar gibi bir mağaza varsa evet gösterebilirsiniz. Yalnız mesela koyduğum kasa ve güç kaynağı vatan bilgisayarda yok. Onun yerine vatan bilgisayarda olan Zalman Z3 Plus 600w alabilirsiniz. Elden almayacaksanız direk sinerji.gen.tr sitesine girip pc sihirbazından ürünü sipariş edebilirsiniz. Montaj'da isterseniz yaklaşık sanıyorum ekstra 30 TL idi. O fiyata toplayıp adresinize kargo ile gönderirler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı