Intel de ısınıyor, Snapdragon, Exynos, Nvidia vb. hepsi ısınıyor. Oda sıcaklığında çalışan işlemci bul bakayım bana."AMD ısınıyor"
Intel de ısınıyor, Snapdragon, Exynos, Nvidia vb. hepsi ısınıyor. Oda sıcaklığında çalışan işlemci bul bakayım bana."AMD ısınıyor"
Orada ironi yaptığımı görmemişsin nasıl olduysa. Parantez içine almanın ne anlama geldiğini iki tıklama ve iki klavye vuruşu ile öğrenebilirsin. Veya ben söyleyeyim, bir başkasının deyimini alıntılama.Intel de ısınıyor, Snapdragon, Exynos, Nvidia vb. hepsi ısınıyor. Oda sıcaklığında çalışan işlemci bul bakayım bana.
BIOS güncellemek kolay fakat o güncellemeyi yapabilmem için 1. nesil Ryzen işlemciye ihtiyacım var bu yüzden X470 yöneldim.BIOS güncellemek çok kolay bir şey. Ona gore davranın.
Sistem güzel olmuş. Ancak HDD'yi 7200 RPM modeliyle değiştirirseniz çok daha iyi olur. Toshiba P300'e de bakabilirsiniz.Biri yardımcı olabilir mi? Sistemi yarın alacağım son kararım bu:
![]()
Almışken güncel olanı almak en doğrusu olacaktır.BIOS güncellemek çok kolay bir şey. Ona göre davranın.
Ne anlamda dediniz anlamadım. BIOS güncellemesini yayınlayan kişi anakartın üreticisi. Almışken güncel almak ne oluyor anlamadım açıkcası.Sistem güzel olmuş. Ancak HDD'yi 7200 RPM modeliyle değiştirirseniz çok daha iyi olur. Toshiba P300'e de bakabilirsiniz.
Almışken güncel olanı almak en doğrusu olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.