1000 liraya düşük ayarlarda oyun oynatacak sistem önerisi

Unutmak önemli değil fakat eğer Xeon işlemciye overclock yapılacaksa stok fanın soğutması yeterli gelmeyecektir. O yüzden biraz daha pahalı bir soğutucu almalı.

Stok fan bir süre yeterli olacaktır hocam tam overclock yapmasada yeterli olur. İleride kule tipi kaliteli bir soğutucu ile tam performans alabilir.
 
Rica etsem bana 1000 liraya düşük/orta ayarlarda oyunlar oynatabilecek film izletebilecek bir bilgisayar önerir misiniz parçalar da olabilir yalnız Aliexpress ve Amazon'dan olmazsa sevinirim. Bu arada oynamak istediğim oyunlar Valorant, LoL, CS ve GTA 5 oynatabilirse. Bu arada elimde eski bir anakart var 775 pin ve 250GB HDD var.

Açıkçası biraz zor bence dediğin şey. 1000 liralık tek bir parçayla CS:GO'da maximum alacağın FPS 80-90 olur diye düşünüyorum. 50 FPS falan alırken 1000 liralık bir şey alıp 130 FPS'e çıkacak hali yok nasıl olsa. 2. el sistemlerede ben çok sıcak bakmıyorum dolandırılma riskinin olmasının yanı sıra adam yeni aldım ama para ihtiyacım oldu satmam gerekti diyor ilanda ama aslında aldığı şey 2 yıllık bunu kolay kolay anlayamazsın ve üstüne üstlük türkiyedeyiz yani ülkede çok fırsatçı var maalesef.
 
DDR2 veya DDR3'tür.
Anakartın tam modelini belirtir misiniz?
model olarak bilmiyorum anakartın üzerinde intel desktop motherboard yazıyordu
Uzay montaj kurdum ve niye ise monitör ekledim gidip bir bilgisayarcıdan 30 40TL'ye dış kasa al. İşlemci Xeon koydum overclock ile süper bir işlemci olur LoL CS:GO oynatır. Ekleme yapıyorum özür dilerim stok fan almayı unutma ben yazmayı unutmuşum.
teşekkürler zaten elimde bir fan var
 

Geri
Yukarı