1000 Mbps geçmeye değer mi?

NicksizDEDE

Centipat
Daha fazla  
Şu an 200 Mbps diyelim ki 1000 Mbps geçsem ve 1-2 ev ile paylaşsam komşu ile kablolu bağlıyım pingte sorun yaşar mıyım?

1718403272744.png

Şu an 200 Mbps diyelim ki 1000 Mbps geçsem ve 1-2 ev ile paylaşsam komşu ile kablolu bağlıyım pingte sorun yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 2222776

İnternet paylaşımının yasal olmamasını geçtim dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız sizi tutamayız. Öyle bir duruma düşebilirsiniz ki tek derdim ping olsaydı diye kendinizi yerden yere vurursunuz.

Eki Görüntüle 2222776

Turkcell Superonline ise ping´de problem yaşayacağınızı zannetmem, ancak diğer internet sağlayıcı firmalar hakkında aynı şeyi söyleyemem. Ayrıca önerim komşunuz ile internet paylaşmamaya çalışın eğer komşunuz ile paylaşacaksanız 1000MBPS çok rahat yeteli olur. Ancak normal tek kullanıyorsanız 100-200Mbps çok rahat yeter.

Turkcell Superonline ise ping´de problem yaşayacağınızı zannetmem, ancak diğer internet sağlayıcı firmalar hakkında aynı şeyi söyleyemem. Ayrıca önerim komşunuz ile internet paylaşmamaya çalışın eğer komşunuz ile paylaşacaksanız 1000MBPS çok rahat yeteli olur. Ancak normal tek kullanıyorsanız 100-200Mbps çok rahat yeter.

Komşu nette birine sövse beni çağırırlar değil mi hiç yoktan git gel bekle düşün kara kara mahkeme gününü :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı