Ilgaz Bey
Hectopat
Daha fazla
Netspeed ve TürkNet kullandım. TürkNet o kadar berbat firmaki saymıyorum bile. 2+ yıl Netspeed kullandım, adamların kalitesi yok ve bunu inkar etmiyorlar. Millenicom diğerlerine nazaran daha kaliteli bir hizmet sunuyor. Gerek telekom ile bağlantı hızları gerekse muhatap olarak daha iyi bir firma. Netspeed çok kopar ve 5-10 kopmaya normal derler. Bağlantı yapanı, telekom'u hiçbir şeyi bilmezler yani hazıra konmuşlar ve İSS diyorlar kendilerine. Millenicom öyle değil. TürkNet'e geçersen zaman kaybı yaşarsın sana söyleyeyim, düşünki bir firma hemde başka firmanın altyapısını kullanıyor ve ona ulaşamıyorsun oda ulaşamıyor. Muhatap yok, abone olduktan sonra arayınca farklı telesekreter çıkıyor ve kimseye bağlanamıyorsun. Ticketle arıza kaydı bırakıyorsun robot mesaj ile cevap veriliyor ve hiçbir şekilde dönüş muhatap yok. Millenicom geç, Netspeed ve TürkNet'e bulaşma derim. 5 lira fazla vereceksin 500 lira zarardan kurtulacaksın gibi düşün. TürkNet'in kendi altyapısı yazmış birisi, gerçekten güldürdü beni. TürkNet'in altyapısı sadece yayıncı şişko arkadaşın evinde var başka yerde görmedim. Belki İstanbul ve Ankara'nın bir kaç iyi semtinde vardır. O bile sıkıntılı çünkü santrale uzak olursan VAE'den daha düşük hız alıyorsun. TürkNet' geçtim 1.5-2 aydır internetsiz bekliyorum. Hiçbir sorun yokken beni 75 Mbps vaati ile kandırıp abone yaptılar ama 15 üstünü veremediler çünkü hattımı ADSL'ye almışlar ve VDSL'ye geçirirken bozuk porta bağlamışlar. Sonuç olarak boş port kalmadığı için kaldım böyle. TürkNet kullanan ve memnun olan 100/1'dir. Karaktersiz ve yalancı sahtekar firmadır.