1000 Mbps internet destekleyen modem önerisi

görsellerde kabloyu buna takıp kablodann gelen ağı yayıyor gibi gösteriyor ama wifidan alıp kablodan bunda da kasaya verebiliyor muyuz.

şu da sanki iş görür gibi hocam

görsellerde kabloyu buna takıp kablodann gelen ağı yayıyor gibi gösteriyor ama wifidan alıp kablodan bunda da kasaya verebiliyor muyuz.

1703149137951.png

Senin attığın wifi 3, tavsiye etmem.

1703150614954.png

Bu ise wifi 6 ve Gigabit portu var.

Son düzenleme:

Birde bu var.

nokta atış mediamarktan bulabilirsem akşam alıcam sonuçlarımı sizlede paylaşırım.
Nokta atış? :)

Birde bu var.

Nokta atış? :)
hem mediamarkttan olucak hemde benim istediğim hızı sunabilecek şekilde bir cihaz bana, gbit internete şahsi oalrak ilk defa sahip oluyorum ve geç olmadan kullanıp değerleri merak ediyorum oyunlarda indirmede vs. :)

hem mediamarkttan olucak hemde benim istediğim hızı sunabilecek şekilde bir cihaz bana, gbit internete şahsi oalrak ilk defa sahip oluyorum ve geç olmadan kullanıp değerleri merak ediyorum oyunlarda indirmede vs. :)
Senin bu coşkunla bende meraklandım şimdi:) Güle güle kullan şimdiden..

Teşekkür ederim çok saol :) Bilgi vercem :)

bu düşündüğümüz ayarlama, b350 anakartımda herhangi bir hız yavaşlığı yaşamama neden olmaz diye düşünüyorum anakartın eski olmasından kaynaklı oda bi etken olabilir sonrasında bu hızı alamazsam eğer

Hocam aldım ürünnü bugün geldi ama 500mbit üstüne geçemedi maalesef modemi açık bir alanan koysamda son çara 10m cat7 kablo siparişi verdim. Onla modemden odaya kablo çekeceğiz tavandan :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı