1000 Mbps internet için ISS önerisi

Peki öneriniz nedir 1000 Mbps için? TT fiber mi?
Yoksa 100Mbps TurkNet Millenicom falan mı?

Vereceğiniz ücrete ve yapmak istediklerinize göre değişir. Şu anda 1000'lik kullanıyorsanız ve evinizde çok fazla bilgisayar, telefon kullananlar varsa 1000'likten devam. Ayrıca yayın veya daha teknik işler yapıyorsanız yine 1000'likten devam. Evde 3-4kişiden fazla değilseniz. Durmadan bilgisayarlarda yüklü işlemler yapmıyorsanız. Sadece dizi film ve oyun için kullanıyorsanız 100'lük çok rahat yetecektir. Zaten eskisi gibi kota limiti diye bir şey yok. Şu an konuştuğumuz Mbps internet hızınızın verimliliği için. 100GB'lık bir dosyayı 10 dakikada mı yoksa 1 saate mi indirmek. İstediğinize bağlı :) tabii fiyatı da ona göre değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vereceğiniz ücrete ve yapmak istediklerinize göre değişir. Şu anda 1000'lik kullanıyorsanız ve evinizde çok fazla bilgisayar, telefon kullananlar varsa 1000LIKDen devam. Ayrıca yayın veya daha teknik işler yapıyorsanız yine 1000LIKDen devam. Evde 3-4kişiden fazla değilseniz. Durmadan bilgisayarlarda yüklü işlemler yapmıyorsanız. Sadece dizi film ve oyun için kullanıyorsanız 100'lük çok rahat yetecektir. Zaten eskisi gibi kota limiti diye bir şey yok. Şu an konuştuğumuz Mbps internet hızınızın verimliliği için. 100GB'lık bir dosyayı 10dk mı yok sa 1saate mi indirmek istediğinize bağlı :) tabii fiyatı da ona göre değişiyor.

Evde anne-baba TikTok'ta Reels kaydırıyor sadece. Oyun için lazım bana. Hız sadece oyun indirirken iyi oluyor :D

Evde anne-baba TikTok'ta Reels kaydırıyor sadece. Oyun için lazım bana. Hız sadece oyun indirirken iyi oluyor :D

Hehehe evet :D 100GB'lık oyunu 10dk da indirmek güzel oluyor ama onun dışında 1000'lik ile 100'lük arasında sizin için hiçbir fark yok :D. Ama bakarsınız yayın veya YouTube'a video yükleme vs. başlarsanız işte o zaman 1000'lik candır can :)

Hehehe evet :D 100GB'lık oyunu 10dk da indirmek güzel oluyor ama onun dışında 1000'lik ile 100'lük arasında sizin için hiçbir fark yok :D ama bakarsınız yayın veya YouTube'a video yükleme vs. başlarsanız işte o zaman 1000'lik candır can :)

Tabii canım öyle bir şey olursa zaten TurkNet kendi altyapısı olan yerlerde bulunmaz nimet 1000/1000 veriyor direkt.

Hehehe evet :D 100GB'lık oyunu 10dk da indirmek güzel oluyor ama onun dışında 1000'lik ile 100'lük arasında sizin için hiçbir fark yok :D ama bakarsınız yayın veya YouTube'a video yükleme vs. başlarsanız işte o zaman 1000'lik candır can :)

Online oyun için en sorunsuz ISS hangisi hocam?
Türk Telekom'un bana verdiği fiyatlar ise şu şekilde;
1000 Mbps 900₺
750 Mbps 850₺
500 Mbps 800₺
300 Mbps 750₺
200 Mbps 700₺
100 Mbps 650₺
Fiyatlar öyle bir ayarlanmış ki 100'lük alana kadar 50₺ daha verir 200'lük alırım dedim.
200 de az 100 daha vereyim 500'lük olsun bari diyorum.
50 lira da ne ki 50₺ daha verip 750'lik alınır diyorum.
Zaten bu kadar çıktım 50 aha verip 1000'lik olsun diyorum :D.
Ama şöyle sol bana 1000'lik için 660₺'ye taahhüt yenileme önerdi.

TT aynı paraya 100'lük öneriyor 😅.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı