- Makaleler
- 2
Aygıt yöneticisi > [Ethernet Adaptörünüz] > Özellikler > Gelişmiş > Hız ve Duplex > 1.0 Gbps Full Duplex olarak ayarlayıp tekrar deneyin.
Aygıt Yöneticisi > [Ethernet Adaptörünüz] > özellikler > gelişmiş > hız ve duplex > 1.0 Gbps full duplex olarak ayarlayıp tekrar deneyin.
Başka bir kablo ile deneme şansın var mı CAT 6 olan?
Kablonun içindeki tel ezildiyse alamazsın ama denemen gerekiyor.Hocam PC modemden uzak dediğiniz zor.
Arkadaşlar yeni Superonline'ye geçtim 1000 Mbps paketini kullanıyorum, bilgisayara da Ethernet ile internet erişimim var (kablo CAT6 ) fakat PC de 100 Mbps internet alıyorum, yardımcı olur musunuz?
Kablon 1000 Mbps destekliyor, ağ kartın 100 Mbps destekliyordur muhtemelen.
Aynı sorun var bende de hocam.Ayrıca ben kabloyu da denedim çünkü kabloyu başka pcye takınca hızım normal ve benim böyle bir problemim yokken bir anda oldu.Hocam ağ kartım 1000 Mbps destekliyor.
Normalde 100/100 dü modemden gelen Ethernet'i bir routera bağladım ve başka bir CAT 6 kabloyu da routerdan PC'ye bağladım ve 1000/1000 oldu fakat hala 100 Mbps veriyor Speedtest'te.
Ama hala internetin sayfasında 100 Mbps gözüküyor kafam karıştı.
A
Aynı sorun var bende de hocam. Ayrıca ben kabloyu da denedim çünkü kabloyu başka PC'ye takınca hızım normal ve benim böyle bir problemim yokken bir anda oldu.
Ben pcyi sıfırlıcam sonucu yazarım.Yazılımsal mı kablodan mı anlamadım.
Ben PC'yi sıfırlayacağım sonucu yazarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.