Çözüldü Steam 1000 Mbps internette 50 Mbps indirme hızı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Godzjlla

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. İnternet hızım 1000 Mbps.
Normalde Steam 500 civarında kullanarak indiriyor ama şu an ilk başlarda 500-600 ile başlayıp sonrasında 50'ye düşüyor ve artmıyor, sorunu nasıl çözebilirim? "Modem resetledim Steam indirme geçmişini temizledim."
(İnternetimde sorun yok, Speedtest'te 1000 alıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi Sosyaller. İnternet hızım 1000 Mbps.
Normalde Steam 500 civarında kullanarak indiriyor ama şu an ilk başlarda 500-600 ile başlayıp sonrasında 50'ye düşüyor ve artmıyor, sorunu nasıl çözebilirim? "Modem resetledim Steam indirme geçmişini temizledim."

Steam genelde az MB olarak indiriyor limitli gibi düşünebilirsin herkes 1000MBPS kursa Steam rahat çökerdi.

Normalde Steam 500 civarında kullanarak indiriyor ama şu an ilk başlarda 500-600 ile başlayıp sonrasında 50'ye düşüyor ve artmıyor, sorunu nasıl çözebilirim? "modem resetledim Steam indirme geçmişini temizledim."

Steam>ayarlar>indirmeler>indirme bölgesi kendi bölgenize ayarlı mı?

Sadece Steam'de mı yoksa genel olarak mı?
Sadece steam normalde böyle olmazdı ama 500 civarında indiriyordu ama şuan 50 civarında dolaşıyor

Steam genelde az MB olarak indiriyor limitli gibi düşünebilirsin herkes 1000MBPS kursa Steam rahat çökerdi.
Onu biliyorum zaten ama limitli hali bile 500 lerdeydi şuan çok daha az

Kullandığınız Ethernet kablosu nedir?
Cat 6

Steam>ayarlar>indirmeler>indirme bölgesi kendi bölgenize ayarlı mı?
evet ayarlı

Normalde Steam 500 civarında kullanarak indiriyor ama şu an ilk başlarda 500-600 ile başlayıp sonrasında 50'ye düşüyor ve artmıyor, sorunu nasıl çözebilirim? "modem resetledim Steam indirme geçmişini temizledim."

MB/sn olarak mı indiriyor yoksa Mbit/sn cinsinden mi indiriyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı