1000₺ Oyuncu mekanik klavye önerisi

1000 TL klavyeyi görünce gözlerim açıldı birden :) vallahi ben kaç sene oldu hatırlamıyorum ama yaklaşık 4 5 sene olmuştur bu klavyeyi kullanıyorum Rampage KB-R8 Siyah USB 3 Farklı Aydınlatmalı Q Mekanik Hisli Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hiçbir sorun yaşamadım tuşlar sapasağlam ama senin için kötü yanı sesli bir klavye kendileri :) ve RGB olarak sadece 3 renk seçeneği var :)

Kanka yabancıyım öyle klavyelere kullandım attım pişmanım :)
Alınabilir fakat geçenlerde 700 TL'ydi. Ben olsam Corsair K68 alırdım.
Mantıklı bakıyorum incelemelerine dostum.
 
@Gosrov farklı alternatifler olması için söylüyorum, Anne Pro 2, Ducky One 2 Mini veya Mecha Mini, Razer Huntsman Mini ya da Royal Kludge RK61 alabilirsin.
 
Son düzenleme:
Gamepower, Rampage gibi markaları öneriyorsa izlemesin.
Bu modelde alınabilir:
Gamepower'ı bilmem ama ben rampage'in hem klavyesini kullanıyorum faresini de kullandım baya sene o da 4 5 sene geçtikten sonra sağ clickinde hafif basma sorunu çıktı değiştirdim ama klavyeyi hala kullanıyorum.Bence gayet alınabilir.
 
@MeReKGs67 sizde sorun çıkarmadı diye diğer insanlarda sorun çıkarmayacak diye bir şey yok. Kardeşime Rampage klavye almak zorunda kaldım ve 3 aya bozuldu. Kalitesiz ve logo basılmış ürünler satıyor.
 
@Gosrov farklı alternatifler olması için söylüyorum, Anne Pro 2, Ducky One 2 Mini veya Mecha Mini, Razer Huntsman Mini ya da daha Royal Kludge RK61 alabilirsin.
Tavsiye için teşekkür ederim dostum incelemelerine bakacağım.
Karar verdim dostlar Corsair k68 rgb cherry mx red tr alacağım. Herkese fikir ve önerileri için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı