1000₺ Red Switch aydınlatmalı klavye önerisi

Bütçe
1000

Hayır dostum bitince görüşürüz falan bir değişik geldi ondan sakin ol dedim 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama ben siteden almadım Vatan Bilgisayar'dan aldım

vay vay vay az uzandım bayağı yazmışsınız öncelikle vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim @MuratTheFounder @xopeSs @550519 @qu4ster @grknfr hocalarım Gamebooster firestorm'un videolarına denk gelmiştim ve yorum okumasam anında alacağım bir ürün ama marka öylseine kötüleniyor ki forumlarda tüm enerjimi emdiler yahu. Murat hocam öneriniz için teşekkürler de görsellik ön planda dediğim gibi o klavyeyi alsak aynı renkte mouseyi nasıl halledicez ya

gamerpower warlock 4. senem hala çatır çatır kullanıyorum

Hayır dostum bitince görüşürüz falan bir değişik geldi ondan sakin ol dedim 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama ben siteden almadım Vatan Bilgisayar'dan aldım
Vatandan da alsan Amazondan da alsan Hepsiburadadan da alsan hepsi aynı ürün

Sessiz diye red Switch alma derim. Ben aldım durmadan yanlış yazıyorum. İğrenç bir klavye bana göre. ASUS ROG STRIX TKL moonlight serisi. Satılık isteyen olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…