1000₺ Red Switch aydınlatmalı klavye önerisi

Bütçe
1000
Amacım kavga etmek değil yanlış anlama. Klavye sadece görüntüsü için alınabilir evet ama uzun vadeli bir ürün değil onu söylemeye çalıştım. Bende Gamepower Warlock var garantisi bittikten 1-2 hafta sonra Switch'ler tek tek gitmeye başladı artık sen düşün.

Hayır dostum bitince görüşürüz falan bir değişik geldi ondan sakin ol dedim 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama ben siteden almadım Vatan Bilgisayar'dan aldım

vay vay vay az uzandım bayağı yazmışsınız öncelikle vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim @MuratTheFounder @xopeSs @550519 @qu4ster @grknfr hocalarım :) Gamebooster firestorm'un videolarına denk gelmiştim ve yorum okumasam anında alacağım bir ürün ama marka öylseine kötüleniyor ki forumlarda tüm enerjimi emdiler yahu. Murat hocam öneriniz için teşekkürler de görsellik ön planda dediğim gibi o klavyeyi alsak aynı renkte mouseyi nasıl halledicez ya :D

Amacım kavga etmek değil yanlış anlama. Klavye sadece görüntüsü için alınabilir evet ama uzun vadeli bir ürün değil onu söylemeye çalıştım. Bende Gamepower Warlock var garantisi bittikten 1-2 hafta sonra Switch'ler tek tek gitmeye başladı artık sen düşün.
gamerpower warlock 4. senem hala çatır çatır kullanıyorum :D

Arkadaşlar selam,

Yeni bir klavye almayı düşünüyorum, ortalama bütçem 1000TL. Çok az esneyebilirim ama asla 1200 olmaz. Klavyeden beklentilerim;
-Kesinlikle numpadli (%60 klavye önermeyin, rica ediyorum.)
-Mekanik (inanılmaz kaliteliyse membran düşünebilirim ama çok zor.)
-Tercihen red Switch (sessiz olduğunu düşündüğünüz farklı Switch'ler de değerlendirebilirim.)
-Güçlü ışıklandırma (görselliğe çok önem veririm, RGB'ya da Rainbow çok sorun değil.)

Kullanım ömrü ve görsellik açıkçası en önemli kriterlerim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sessiz diye red Switch alma derim. Ben aldım durmadan yanlış yazıyorum. İğrenç bir klavye bana göre. ASUS ROG STRIX TKL moonlight serisi. Satılık isteyen olursa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı