1000₺ SATA SSD önerisi

Hocam alın geçin ziraat kredi kartı varsa zaten 4 taksit yapılıyor tek geçim olarak geçerseniz uygulamadan 4 taksit yapıverirsiniz fiyatlar aynı kalmaz alın geçin bence.

Axess ve bonus ta peşin fiyatına 4 taksit demiş yani 250 TL ödeyip 4 ayda ödemek güzel yani. Bence düşmez yani belli de olmaz siz bilirsiniz tavsiyem o SSD karar size kalmış.

Hocam alın geçin ziraat kredi kartı varsa zaten 4 taksit yapılıyor tek geçim olarak geçerseniz uygulamadan 4 taksit yapıverirsiniz fiyatlar aynı kalmaz alın geçin bence.

Sadece SSD alsam zaten pek sıkıntı yapmayacağım hocam bu ay çok harcama çıktı ondan dolayı daha klavye vs de alacağım, o sebepten alınabilecek en ucuzu aradım da bugün artık alayım diyorum 3-4 gündür bakıyorum bir durum yok.

Bu arada Teknosa için geçerliymiş bonus ve Axess Hepsiburada faiz koyuyor ama ziraat tek geçim geçersen 4'e uzatıyor Hepsiburada'da Enpara ve Card Finans'ta oluyor sanırım bilmiyorum onları.

Bu arada Teknosa için geçerliymiş bonus ve Axess Hepsiburada faiz koyuyor ama ziraat tek geçim geçersen 4'e uzatıyor Hepsiburada'da Enpara ve Card Finans'ta oluyor sanırım bilmiyorum onları.

Nays kart ile alıp cashback almak daha mantıklı gözüktü o şekilde alacağım hocam, kredi kartını şu anlık kullanmayı düşünmüyorum.

Boş yapmış kronik sorunlu olduğunu iddia eden. Yeniliklerden bihaber bir arkadaş olmalı. Exceria SATA alın geçin.

Premium avantajı olarak Visa karta 50TL indirim yaptı + Nays indirimi ile 836TL gibi bir fiyata geldi. Güzel bir alışverişti hem de yarın teslim edilecek.

1705607429829.png

Premium avantajı olarak Visa karta 50TL indirim yaptı + Nays indirimi ile 836TL gibi bir fiyata geldi. Güzel bir alışverişti hem de yarın teslim edilecek.

Eki Görüntüle 2089151

Süper fiyata gayet iyi bir seçim. Hayırlı olsun. 836 TL 480 GB SSD hem de kronik sorunsuz 3D NAND'lı.

Satıcının Hepsiburada olduğunu teyit edin orijinallik açısından.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı