1000 TL %60-65 mekanik klavye önerisi

  • Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 396
Bütçe
1000

Mkrp

Centipat
Katılım
8 Nisan 2023
Mesajlar
229
Çözümler
2
Yer
İzmir/Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir haftadır cok fazla araştırıyorum ama pek anladıgım konular degil. Maksimum 1000 TL'ye cıkabilirim. Yurt dışı olmazsa sevinirim. Şu an elimdeki klavyenin A ve D tuşları belli bir yönde basarsam basıyor. Rampage myth, 3 yıldır kullanıyorum. Son birkaç aydır bu vaziyette.

@@MuratTheFounder hocam yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E-Yooso Z-686
Bu da red switch olanı.

Whatgeek Türkiye'ye siparişi kapattığından dolayı anlık önerebileceğim yurt içi klavyeler bunlar hocam. Amazon'dan fırsat da kovalayabilirsiniz, yarın birkaç çok iyi model indirime girecek misal.

Bu klavyeye baktım hocam fena değil gibi ama renk seçeneği yok bir de mümkünse blue Switch olmasın şu an kullandığım blue şu aralar geceleri oyun oynuyorum çok ses oluyor.
 
Bu klavyeye baktım hocam fena değil gibi ama renk seçeneği yok bir de mümkünse blue Switch olmasın şu an kullandığım blue şu aralar geceleri oyun oynuyorum çok ses oluyor.
Red switch olanını da linkledim zaaten hocam. Aynı fiyat. Üzerindeki switchler duyduğum kadarı ile fena değil ama sadece fena değil. Çok da iyi değil yani ama o fiyat bandı için gayet tipik. Tabi ülke içi alışveriş fiyat bandına. Ancak 3pin hotswap olduğu için zaman içinde değiştşirilebilir.

Renk seçeneği ise haklısınız, herkesin seveceği bir renk kombinasyonu değil. Zaman içerisinde amazondan keycap edinebilirsiniz. Zaten o fiyat bandında hangi klavyeyi alırsanız alın üzerinde gelen keycaplar maksimumun maksimumu iç güveysinden az hallice olacaktır.

Onun haricinde biraz bütçe aşarım der iseniz RK61 önerebilirim size. Bu gece 12de indirime girecek, fiyat tahmini depozito dahil 1300 olur, daha da aşağı inebilir.
 
Red Switch olanını da linkledim zaaten hocam. Aynı fiyat. Üzerindeki Switch'ler duyduğum kadarı ile fena değil ama sadece fena değil. Çok da iyi değil yani ama o fiyat bandı için gayet tipik. Tabii ülke içi alışveriş fiyat bandına. Ancak 3pin hotswap olduğu için zaman içinde değiştşirilebilir.

Renk seçeneği ise haklısınız, herkesin seveceği bir renk kombinasyonu değil. Zaman içerisinde Amazon'dan keycap edinebilirsiniz. Zaten o fiyat bandında hangi klavyeyi alırsanız alın üzerinde gelen keycaplar maksimumun maksimumu iç güveysinden az hallice olacaktır.

Onun haricinde biraz bütçe aşarım der iseniz RK61 önerebilirim size. Bu gece 12'de indirime girecek, fiyat tahmini depozito dahil 1300 olur, daha da aşağı inebilir.

Normalde geeky GK65 alacaktım stoku bitmiş şansıma e yoso iyi gözüküyor ama rengi hiç benlik degil keycaps de almak istemiyorum ekstra. Max cıkabilecegim 1100 olur şu an.

Güncel TKL de olabilir. @

@Endless Kaan

Müsaitseniz yardımcı olur musunuz hocam?​

 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı