1000 TL altı hafif mouse önerisi

Bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Ne kadar iyi? Razer Viper Mini'ye göre üstünlüğü falan filan nelerdir?

Fiyatı artmış olmasına rağmen bu bütçede rakibi yok. Bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Razer Viper Mini kullanmadığım için yorum yapamam. Fakat ürünün kutu içeriği bile almam için ilk sebepti.

Hocam bu arkadaşın dediklerinden birini alın bence veya alternatif olarak Glorius Model O da alabilirsiniz üçü de sizi üzmez ama illa çok hafif olsun derseniz PulseFire haste tavsiye ederim.

Oyun Mouseları buradan ucuz yollu ve kaliteli hafif mouse bulabilirsin. Ben klavye ve mouse'mi burdan temin ettim ve son derece başarılı ürünler. Fiyast performans ürünü diyebilirim.
Üstte iki kişi beğenmedim demiş Allah aşkına merak ediyorum kullandınız mı bu markayı? yaklaşık 8-9 aydır kullandığım marka. Her gün oyun oynadığım mouse. Daha kaliteli mouse bile kullandım. Yıllarca A4 Tech X7, Logitech G502 kullandım ve bu iki mouse'u gram aratmadı bana. Her gün oyun oynuyorum ve en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım. Lütfen bilmediğiniz şeylerde yotum yapmayın ve insanlarında aklını karıştırmayın. Uygun fiyatlı f/p ürün sunuyoruz ve her şeyden önce kontrol ettiğimiz, denediğimiz ve güvendiğimiz markaları paylaşıyoruz.

Üstte iki kişi beğenmedim demiş Allah aşkına merak ediyorum kullandınız mı bu markayı? Yaklaşık 8-9 aydır kullandığım marka. Her gün oyun oynadığım mouse. Daha kaliteli mouse bile kullandım. Yıllarca A4Tech X7, Logitech G502 kullandım ve bu iki fareyi gram aratmadı bana. Her gün oyun oynuyorum ve en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım. Lütfen bilmediğiniz şeylerde yotum yapmayın ve insanlarında aklını karıştırmayın. Uygun fiyatlı F/P ürün sunuyoruz ve her şeyden önce kontrol ettiğimiz, denediğimiz ve güvendiğimiz markaları paylaşıyoruz.

Hocam sitedeki fareler aşırı dandik bu bütçe de bunları almak saçma olur ayrıca sitenin güvenilir olup olmadığı da belli değil.

Üstte iki kişi beğenmedim demiş Allah aşkına merak ediyorum kullandınız mı bu markayı? yaklaşık 8-9 aydır kullandığım marka. Her gün oyun oynadığım mouse. Daha kaliteli mouse bile kullandım. Yıllarca A4 Tech X7, Logitech G502 kullandım ve bu iki mouse'u gram aratmadı bana. Her gün oyun oynuyorum ve en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım. Lütfen bilmediğiniz şeylerde yotum yapmayın ve insanlarında aklını karıştırmayın. Uygun fiyatlı f/p ürün sunuyoruz ve her şeyden önce kontrol ettiğimiz, denediğimiz ve güvendiğimiz markaları paylaşıyoruz.
Mouse'lara size sorun çıkarıp çıkarmamasına değil sensör, switch ve malzeme kalitesi gibi şeylere bakıyorum. Yorumunuzu katabilirsiniz ama gerçekten düzgün bir şey olmalı sırf F/P diye 200 TL'lik dandik bir mouse istemiyorum. Şuana kadar kullandığım mouse'lar linkini attığınızdan daha iyi. Ayrıca daha önce hiç duymadığım bilmediğim bir sensörü kullanıyor en pahalı model bile. 1000 TL bütçeyle böyle bir şey almak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı