1000 TL altı kablosuz oyuncu klavyesi öneriis

Bütçe
1000

batu.ll

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.50 GHz, Ram: 8 Gb, İşletim Sistemi: Windows 11, Ekran Kartı: Geforce RTX 3050 Tİ, Mouse: SMX-R64 Colmena
Meslek
Serbest Muhasebeci (Stajer)
Arkadaşlar mouse, klavye, kulaklık derken para bitti :d 1000 TL altı beyaz kablosuz klavye öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Anca bunu bulabilirsiniz klavye kağıt üzerinde güzel ancak alırken garanti yokmuş gibi düşünün.
Kablolu olsa belki bulursunuz ama kablosuz imkansız ötesi ikinci el bile yoktur.
Var hocam da işte...

Anca bunu bulabilirsiniz klavye kağıt üzerinde güzel ancak alırken garanti yokmuş gibi düşünün.

Var hocam da işte...
Hocam bunu öneriyorsunuz ama hangi switch markasını kullanıyor. Kaliteli olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bu kadar bağlantı seçeneğine kaliteli iş çıkması mümkün değil bence.

Hocam bunu öneriyorsunuz ama hangi switch markasını kullanıyor. Kaliteli olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bu kadar bağlantı seçeneğine kaliteli iş çıkması mümkün değil bence.
1000 TL'ye alınan 3 mod kablosuz klavyeden switch kalitesi beklemek yersiz en azından 5 pin hot-swap(bir sitede 5 pin diye belirtilmiş) ona şükür etsin. Bağlantı problemi çıkacağını sanmam Dareu güzel markadır.

1000 TL'ye alınan 3 mod kablosuz klavyeden switch kalitesi beklemek yersiz en azından 5 pin hot-swap ona şükür etsin. Bağlantı problemi çıkacağını sanmam Dareu güzel markadır.
Bu markanın sitesinde çok büyük tutarsızlıklar var hocam.
1724333785822.png

Switch markası belirtilmemiş ve bu fiyatlara satılıyor.

Vooka T60, Hocam ben bu modeli aldım 2-3 ay sonra 1 sene olmuş olacak bazı harfler ara sıra basmamaya başladı switch markasını bile bilmiyorum fakat idariyeten 4-5 ay götürcek bir klavye olsun diyorsanız alınabilir.
Not: Kablosuz değil type-c çıkışlı. Değer mi, değmez.

Hocam kablosuz sizin dediğiniz gibi bu fiyatlarda kaliteli yok. Mecbur kabloluya yöneldim.
Amazon.com.tr Alışveriş Sepeti
Bu modeli almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı