1000 TL altı switch önerisi

Bu linkteki de hızlı , düşlük basınç ve 1.5mm aktivasyonla ama paylaştığım Akko kadar değil. Basım ömrü falan da fena değil.

Bu linkteki de hızlı, düşlük basınç ve 1.5mm aktivasyonla ama paylaştığım Akko kadar değil. Basım ömrü falan da fena değil.

Tamamdır önce switchleri 1.5mm ve aşağısı olanlara göre ayıkladım sonra 5 6 switchi teknik özelliklerini kopyalayarak ChatGPT'ye attım ve en hızlı iki switchi bana söyledi teknik özelliklerinde ne anlama geldiğini öğrendim.

1. https://www.teknostore.com/aula-leobog-nimbus-v3-lineer-mekanik-switch-80-adet-5702
2. https://www.teknostore.com/aula-leobog-huatian-lineer-mekanik-switch-100-adet-5696

Son düzenleme:

Hocam ben bir de ışık klavuzu yani light guider olayına önem veriyorum. Neden derseniz diğer klasiklerde ışık sönük kalabiliyor yani switch'in altında kalmasının yanı sıra dar bir alandan tuşa zar zor vuruyor. Ama light guider alttaki ışığı çok az bir kayıpla yüzeye taşıdığı için ışık geçiren tuşlarda ışığı çok daha parlak ve belirgin yapıyor. Bu arada keyifli bir uğraşıdır. Detaylarını da öğrendikçe araştırmaktan ve deneyimlemekten keyif alırsınız.

Aula modellerin ışık geçirgenliği olanları tekrardan inceleyip birini seçeyim bari Aula dışında bu fiyat bandında başka marka göremedim Akakçe üzerinde de karışıyor switch araması.
Evet hocam keyifli aslında birçok şeyi hobi edinebiliyoruz bu tarz odalarımızdan figürlerden tutun klavye switchlerine kadar Ah bu ekonomik problemler...

Hocam ekonomik problemlerin yanı sıra kendiniz de kolları sıvamadıkça hazır olanlara para yetişmiyor. Tüm malzemeleri kendim uygunba alıp montajını falan ben yapıyorum. Hazırlarından 5 kat daha ucuza geliyor bazen. Arkadaşıma filamet aldım o da bana mesela duvara astığım altıgen nano zımbırtılarından yaptı. Sonra temu ledleriyle ışııklandırıp 250 tl'lik wled wifi kontrolcüye bağladım. Şimdi hazırı benim aldığım kapasitede ve özelliklerde bir şey 5000 TL veya daha üstü. Ben maksimum 2000 TL'ye hallettim.

Tabi para varsa uğraşmadan al koy da yapabilirsin ama keyfi uğraşmakta.

Hocam switch konusu dışına çıkınca direkt ceza veriyor buranın moderatörleri sohbet etmeye korkuyorum ihtiyacım olan 2 şey var biri klavye fare gibi şeyleri asabileceğim delikli pano ve düz metal pano o da biriktirdiğim magnet koleksiyonu için TR de pahalı sanırım

Hocam yeni bir konu acip beni etiketleyin. Buluruz size Temu'dan benim kullandigim gibi.

Hocam doğrusal olduğu için sessiz switch. Bu arada switch seslerini klavyenin kendisi belirliyor genelde. Bence çok da fazla kafanızı karıştırıp bulandırmayın. Güzel bir switch gibi duruyor.

Ben denemek için Leobog Barbie ve Interstellar switchlerini aldım.
Bu switchleri taktığınızda çıkarması çok zor söyleyeyim, özellikle barbie olanlar. Diğer hiç bir switchde bu kadar zorlanmadım, bildiğiniz switch çıkartıcımı yamulttular.
Barbie baya güzel ama, hiç wobble yok, flower field diye adlandırdıkları da baya yakınmış özellik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…