1000 TL altı switch önerisi

Beyazlarda yazılar biraz daha zor okunuyordu genelde ama fena değil. Light Guider olan switch'lerde pudding keycaps daha güzel oluyor. Çünkü şiddetli ışık istiyor yapısı gereği tam istenilen görüntüyü vermesi için.

Light Guider dediğiniz şu demi. Normal de Aula Leobog Nimbus V3 de karar kılmıştım 1.3mm di o ama ışık klavuzu yoktu sonra özellikle buna bakarak Aula Leobog Huatian Lineer'ı seçtim

1761579733588.png

Aliexpressten Gateron g pro yellow switch veya milky yellow bulursanız uyguna öneririm. Bende birkaç ay önce 20 tane aldım denemek için çok memnunum ama orijinal switchlerime çok yakınlarmış zaten 😅

Aliexpressten Gateron g pro yellow switch veya milky yellow bulursanız uyguna öneririm. Bende birkaç ay önce 20 tane aldım denemek için çok memnunum ama orijinal switchlerime çok yakınlarmış zaten 😅
Aslında uzağa gitmeye pek gerek yok, konu sahibinin yazdıklarına bakılırsa aslında hızlı, silver tipi bir switch istiyor.
Mecmonkey'den Gateron Smoothie Silver switch alabilir, ama bütçeyi aşıyor biraz.
999 tlye 70 adet alıp, en çok kullandığı alana takabilir belki.

Aslında uzağa gitmeye pek gerek yok, konu sahibinin yazdıklarına bakılırsa aslında hızlı, Silver tipi bir switch istiyor.
Mecmonkey'den Gateron Smoothie Silver switch alabilir, ama bütçeyi aşıyor biraz.
999 TL'ye 70 adet alıp, en çok kullandığı alana takabilir belki.

Gateron Smoothie Silver switch teknik özellikleri güzel görünüyor 1.2±0.3mm 3.4mm±0.4mm gibi gibi biraz ağır baskısı sanırım

Ya benim şu anki isteğim şudur hem kendim hem sizlerden isteğim varsa şayet bana Aula Leobog Huatian Lineerdan daha iyi arada en fazla 100 200 fark yaratacak switch önerir misiniz? Örneğin bu switch 1000TL yeni önereceğiniz en fazla 1200 olacak gibi. Klavyem 95 tuşlu

Şu anki kararım bu fiyata daha iyisini bulana kadar kesin olarak Aula Leobog Huatian Lineer

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı