1000 TL APU Sistem Önerisi

emrekizilkaya

Hectopat
A10 7850K almayı düşünüyorum. En iyi ekran kartı olan apu hangisidir ? Onu almak istiyorum çünkü, bir süre onunla idare edeceğim. Kısaca anakartım bozuldu bilgisayarım eskiydi zaten benimde aklıma bu geldi , ekran kartını sonradan almak.

400w psu yeterli midir ?(eski pc'nin). Sonradan alacağım ekran kartı hangisi olmalı ?
Ayrıca , 4 gb ram, anakart, kasa, psu(ilerideki ekran kartı takılacak), full hd monitör ekonomik olacak şekilde önerir misiniz ? Şimdiden sağ olun.

Anakart:
Asus A88Xm-A Soket Fm2+ Ddr3 2400Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Vga&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
Apu:
Amd A10 7850K Soket Fm2+ 3.7Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
1000tl ve civarı daha ucuz olursa daha iyi olur tabii. :)

O zaman şuan elimde olan 400w psu yeterli olur sanırım. Teşekkürler.

Gigabyte Gz-C135 350W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar 136

Sisteme 350 watt'lık güç kaynağı yeterli. İleride ekran kartı alırsan, daha yüksek çıkış verebilen güç kaynağı tercih etmen daha iyi olur.
Bu önerdiğiniz kasada 350w psu bulunnuyor mu ? Çünkü isminde öyle yazıyor bilgi verebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı