1000 TL APU Sistem Önerisi

  • Konuyu başlatan ugrb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3B
U

ugrb

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.
1000 TL APU sistem önerilerinizi bekliyorum.
Ödemelerim olduğundan nakit 1000 TL ayırdım. Ve buradaki sistem tavsiyesiyle direkt gidip Vatan'dan alacağım. O yüzden sorun yaşamayacağım öneriler yaparsanız memnun olurum.
Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme

Toplam 1250 küsur tutuyor hem belleğin vatanda stoğu olmadığı için hem de saçma sapan şeyler almaman için en sağlıklısı biraz daha beklemek ve vatanda hafta sonu indirimlerini takip etmek olacaktır. Eğer illa ki acilse bu sistemde her şeyi minimum tuttum eğer daha düşük bir şey alacaksanız anca işlemciyi düşürebilirsiniz onu da size önermem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığınız sistemin RAM'leri uyumsuz çalışmaz. Ve bir sürü gereksiz masraf var.

Gelelim 1000 TL ye sisteme. Sinerji.gen.tr den toplamanızı öneririm. Vatanla aynı işi yapıyor. Rahatlıkla güvenin. Bilgisayarı toplayıp gönderme seçenekleri de mevcut.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    26,3 KB · Görüntüleme: 740
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bilgisayarı biraz geç al. Güzel bir şey al. Bu bilgisayarı en fazla 2 sene kullanırsın. Parana yazık olur. Recep abi 1500 TL'ye oyun bilgisayarı topladı. APU sistem var. Bence onu kullanmalısın. Tabi sana kalmış birşey.
 
Merhaba.
Bu miktardan fazla her ay ödemem var.O yüzden nakit 1000 tl ayırdım.Bu bütçe üzerinden önerileri bekliyorum.
teşekkürler.
İlerleyen zamanlarda yükseltme yaparım.

Güncel.
 
O sitelerde olur arkadaşlar.Bana yakın ve nakit para ile alacağım için Vatan dedim yoksa olabilir yani.Aslında bütçeyi yükseltebilirimde her ay ödemem gereken ciddi bir para var o yüzden ekstra yüke girmek istemiyorum.
Yani yükseltilebilir bir apu sistem olsun istiyorum ilerleyen zamanlarda yükseltirim.

Güncel.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı