1000 TL ARGB anakart tavsiyesi

musstafa00

Femtopat
Katılım
1 Mayıs 2021
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar, kasamda 8 adet ARGB fan bulunduğu için alacağım anakart ARGB olmak zorunda. Ben de fiyat performans ARGB destekli anakart arayışı içerisindeyim, bütçem 1000 TL. Sistemim AMD Ryzen 5 3600, ASUS GTX 1660 Super, XPG D60G 8x2 3200 MHz RAM. OC yapmayı düşünmüyorum sistemimi ileride geliştirmeyi de düşünmüyorum, kaliteli olsun kullanıcıları memnun olsun bana yeter. Bir de MOSFET soğutucuları iyi olursa güzel olur. Bana böyle ARGB destekli bir anakart öneriniz var mıdır? Öneri yaparsanız çok iyi olur, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
 
Kasan nedir? ARGB destekli bir model önersek de harici aparat alman gerekir, 8 tane ARGB soketi bulunduran bir anakart yok. ARGB splitter veya kontrolcü alman gerekebilir.

Fanlar SilverStone Air blazer 120r tek porttan birbirine ekleyerek hepsini kontrol edebiliyorum diye biliyorum Teknobiyotik öyle anlatmıştı.
 
Fanlar SilverStone Air Blazer 120R tek porttan birbirine ekleyerek hepsini kontrol edebiliyorum diye biliyorum Teknobiyotik öyle anlatmıştı.
Elinizde ARGB kontrolcü veya ARGB splitter bulunuyor mu? Bu ikisinden birisi bulunuyorsa anakartın ARGB portuna takıp kontrol edebilirsin. Ama 8 tane fanı ekstra aparat olmadan ip gibi bağlayamazsın.
 
Elinizde ARGB kontrolcü veya ARGB splitter bulunuyor mu? Bu ikisinden birisi bulunuyorsa anakartın ARGB portuna takıp kontrol edebilirsin. Ama 8 tane fanı ekstra aparat olmadan IP gibi bağlayamazsın.

Corsair Spec Delta kasasından çıkan kontrolcü var sadece oda RGB kontrolcüsü zaten.
 
ARGB desteği yok yani? Ben anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum o yüzden ARGB destekli önerirseniz çok iyi olur.
1620512899150.png


B450M-PRO 4 modelinde ARGB header bulunuyor.

Corsair Spec Delta kasasından çıkan kontrolcü var sadece o da RGB kontrolcüsü zaten.
ARGB Kontrolcü veya splitter almanız gerekmekte. ARGB ürünü RGB kontrolcüye takamazsın. Elindeki Spec Delta RGB kontrolcüsü ARGB fan olan Air Blazer 120R için çöp yani.
 
Eki Görüntüle 1014485

B450M-PRO 4 modelinde ARGB header bulunuyor.

aRGB kontrolcü veya splitter almanız gerekmekte. ARGB ürünü RGB kontrolcüye takamazsın. Elindeki Spec Delta RGB kontrolcüsü ARGB fan olan Air blazer 120r için çöp yani.

Dostum attığım linkten 1.16 saniyeden itibaren bir 10 saniye izler misin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı