1000 TL bütçe ile RGB fan çoklayıcı önerisi

Sedat Güven 99

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende Vento bir kasa var, 4 tane RGB fanları var. Neyse, fanlar PSU'ya bağlı ben de bunları anakarta takacağım ama fan yuvası 3 tane var, bana güzel, bin TL bandını gecmeyecek çoklayıcı önerir misiniz?

Hocam fanların modelleri nedir? Kafa tipleri nedir? Direkt ana karta takılan PWM veya 3 pinli modelse eğer aşağıda paylaştığım çoğaltıcı kullanılabilir:

1000 TL bütçe biraz gereksiz kaçar emin olun. Ana kartınıza taktığınız çoğaltıcı kablosunu kırmızı kısma bağladığınızda artık diğer slotlara takılan fanlar da sistem ısısına göre hareket edecektir.

Hocam fanların modelleri nedir? Kafa tipleri nedir? Direkt anakarta takılan PWM veya 3 pinli modelse eğer aşağıda paylaştığım çoğaltıcı kullanılabilir:

1000 TL bütçe biraz gereksiz kaçar emin olun. Ana kartınıza taktığınız çoğaltıcı kablosunu kırmızı kısma bağladığınızda artık diğer slotlara takılan fanlar da sistem ısısına göre hareket edecektir.

Dostum kasa modeli bu Vento VG15FE fanlar da da Vento yazıyor.

Hocam siz tam olarak RGB'den mi yoksa fan güç kablolarından mı bahsediyorsunuz? Sıkıntınızı biraz daha detaylı anlatır mısınız? Sorduğum sorulara da yanıt vermeden başka bir şey soruyorsunuz çünkü. Benim de burada kafam karışıyor.

Hocam benim RGB fanlar PSU'ya bağlı 4 tane fan var ben bunları anakarta takacağım çoklayıcı ile anakart im ise ASUS TUF Gaming B760M Plus DDR5 ben bunların renk ayarlarını yapmak istiyorum. Nasil yaparım.

Ben de fanların kafalarının tam olarak ne tip olduğunu anlamadığımı belirttim ve bakmanızı istedim. PSU'ya ne şekilde bağladığınıza dair de bir fotoğraf iletir misiniz? Hem fan hem de RGB kontrolü yapabildiğiniz kontrolcüler mevcut ama fan bağlantı tiplerine göre farklı farklı satılıyorlar. Kasanızın fanlarının ne tip kabloları olduğunu da sitesinde bulamadığım için önce bunu netleştirelim. Ardından en uygun fiyatlı ve mantıklı olan kontrolcüyü önereceğim size.

Ben de fanların kafalarının tam olarak ne tip olduğunu anlamadığımı belirttim ve bakmanızı istedim. PSU'ya ne şekilde bağladığınıza dair de bir fotoğraf iletir misiniz? Hem fan hem de RGB kontrolü yapabildiğiniz kontrolcüler mevcut ama fan bağlantı tiplerine göre farklı farklı satılıyorlar. Kasanızın fanlarının ne tip kabloları olduğunu da sitesinde bulamadığım için önce bunu netleştirelim. Ardından en uygun fiyatlı ve mantıklı olan kontrolcüyü önereceğim size.
Anladım hocam ben eve gideyim size yazarım

Hocam sizde çoklayıcı olması lazım zaten. Kabloları direk güç kaynağına bağladığınızı anlayamadım.
Kasanızın arka kapağını açıp bakabilirseniz şöyle bir parça vardır sanırım. Ben de Vento kullanıyorum direk üzerinde vardı.

IMG_7791.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı