1000 TL bütçe monitör önerisi

Eigby52

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
381
Çözümler
1
Buna benzer bir sürü konu var ama almadan önce danışmak istedim. Ekran kartım RX 570, işlemcim R5 1600 12NM. Hikaye odaklı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve çok dizi, film izlerim. İstediğim ekrana her açıdan baktığımda görüntüyü net görebilmek, siyahların iyi olması. 24' civarı kalmak istiyorum çünkü birkaç yerde okudum 27' de 1080P görüntü kötüleşiyormuş. Tepkime süresi 1-2 ms olması iyi olur gibi CS falan indiresim olur. Kafamda 2-3 model var. Benim istediğim bu özelliklerde aldığınız monitörlerdeki deneyiminiz ve önerileriniz.



 
Son düzenleyen: Moderatör:
4ms ve 1ms arası ne kadar bir fark olabilir ? 4ms gayet yeterli gelecektir arkadaşa. Ben ekstradan 300 TL vereceğim derse yapacak bir şey yok tabii
FPS ve rekabetçi oyunlarda büyük fark ediyor. Ama onun dışında anlaşılmıyor. Ben sadece bu monitörü önermedim ki bütçemi aşamam derse sizin önerdiğinizi de alabilir kendi seçtiklerini de.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı