1000 TL Bütçeye En İyi 7.1 Kulaklık

Plantronics RIG500HD kullanmıştım çok memnundum, kablosu benim kullanımım kaynaklı bozuldu. Plantronics'in güzel ürünlerini de bulamıyorsun Türkiye'de. Nanokatalog'dan RIG500E alınabilir.

Şu an Sennheiser GSP350 kullanıyorum ses kalitesi başarılı bir ürün ama kablosu sıkıntılı. Amazon'dan Steelseries Arctis 7 siparişi verdim izlenimim olumluydu ama kullanırken nasıl olacak bakalım.


Bahsettiğiniz ürün 2400 TL. Gerçek 7.1 ses veren bir kulaklık. Bir kulaklığa şahsen o kadar para vermem ama kaliteli bir kulaklıktır.
 
Dostum 2000-2500 fiyatında olan bir kulaklığı 1000 tl gibi fiyatla alabiliyorsan sorman hata. O modele benzeyen 3 model var ve sadece 2400 tl fiyat bandında olan kulaklık gerçek surround destekliyor. Diğer iki model ses kartı üzerinden 7.1 destekliyor, performansını beğenmesen bile alıp satarsın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı