1000 TL civarı kablosuz fare önerisi

Bütçe
1000₺ +-200

TheProNightly

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım,
Elim görece büyük, sağ el için ergonomik, mümkün mertebe fazla makro tuşu olan kablosuz bir fare arıyorum ama sanırım aradığım modele benzer çok az fare var.
G602 kullandım uzun sürece fakat Fare'nin bozulmasından dolayı yeni bir fare arayışına girdim.
G602'yi referans alarak benzer fareler önerebilir misiniz acaba?
ROG Spatha'ya göz attım hoşuma gitti ama fare çok ağırmış (178 gram) araştırdığım kadarıyla. Bu sebepten FPS oyunlarında rahat kullanamayacağımı düşündüm.
Genelde FPS oynuyorum ve avuç içi tutuyorum fareyi. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Merhaba dostlarım,
Elim görece büyük, sağ el için ergonomik, mümkün mertebe fazla makro tuşu olan kablosuz bir fare arıyorum ama sanırım aradığım modele benzer çok az fare var.
G602 kullandım uzun sürece fakat Fare'nin bozulmasından dolayı yeni bir fare arayışına girdim.
ROG Spatha'ya göz attım hoşuma gitti ama fare çok ağırmış (178 gram) araştırdığım kadarıyla. Bu sebepten FPS oyunlarında rahat kullanamayacağımı düşündüm.
Teşekkürler.

Elinize olur mu bilmem teknik özeliklerden bakın G502 Hero kullanıyorum keşke alsaydım diyorum bir bak istersen daha ucuzu vardır araştırmanı öneririm Logitech G Pro Siyah RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM tanıtım: E-sports profesyonelleri için Logitech G Pro Kablosuz Oyun Mouse'u

Oldukça iyi duruyor model farkındayım ancak ekstra birkaç yan tuş daha olmasını çok isterdim. :(
2 adet programlanabilir tuşu var ancak ROG Gladius 3 Wl kullanıyorum memnunum elim büyük ergonomisi bayağı rahat
Bu da çok hoş duruyor Rival veya G Pro modellerine alternatif olarak. Yazılım konusunda nasıl ASUS fareler?

Rival 650 almayın ağır bir mouse. Yani hafif bir mouse önermek istiyorum ancak istediğiniz gibi fazla makro tuşları mevcut değil.

Oldukça iyi duruyor model farkındayım ancak ekstra birkaç yan tuş daha olmasını çok isterdim. :(

Bu da çok hoş duruyor Rival veya G PRO modellerine alternatif olarak. Yazılım konusunda nasıl ASUS fareler?

Şöyle sağ alttaki çubuktaki simgeye tıklayınca şarjını görebiliyorsunuz. Yazılımı bazen garip hallere giriyor ama bir problem yaşatmıyor zaten ayarları bir kere yapsanız kayıtlı kalıyor ben memnunum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    206,2 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba dostlarım,
Teşekkürler.
Buradaki rehberi kullanıp eline uygun fareyi tercih etmeni öneririm.

Rival 650 almayın ağır bir mouse. Yani hafif bir mouse önermek istiyorum ancak istediğiniz gibi fazla makro tuşları mevcut değil.

G PRO'yu çok merak ediyorum ancak fazla fonksiyonel tuşa alıştım diye çekiniyorum biraz. G604 modelini buldum G602'nin devamı gibi sanırım. Teşekkür ederim. Glorious'lar nasıl? Yeni mi popüler oldu? Pekktanıdığım bir marka değil.
Buradaki rehberi kullanıp eline uygun fareyi tercih etmeni öneririm.
G604 diye bir model varmış. Bilmiyordum. Site sayesinde öğrendim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı