Arkadaşlar FC 25 Ultimate oynuyorum ama çok zor. Herkeste 99 Brezilya'lı Ronaldo var. Her maç 5 yemekten sıkıldım. Taktik öneriniz var mıdır? Forvetim karşı rakibin defansını geçemiyor.
Eki Görüntüle 2573027
Kadrom şu şekilde![]()
Gram alakası yok. Gerçekten iyi oyuncuysan 1 lira dahi vermeden çok çok inanılmaz kadrolar kurulabiliyor. FIFA 16 Ultimate Team'den beri oynuyorum, ortalamanın da oldukça üstünde bir oyuncuyum. Oyuna hiçbir para yatırmadan her sene inanılmaz kadrolar kurdum. Oyunun pay to win tarafı çok var evet ama tamamen böyleymiş gibi konuşmak boş. Gerçekten iyi oyuncular hiç para yatırmadan çok iyi kadrolar kurabiliyor.Hocam maalesef bu oyun pay to Win bir oyun ne kadar çabalarsanız çabalayın para yatirmadıktan sonra boş.
Ben en fazla 3.klasmana kadar çıkabildim devamı çok zor herkeste Ronaldo'lar ronaldinholar messiler mbappler falan yani imkansız.
Tek çare para yatırmak.
Gram alakası yok. Gerçekten iyi oyuncuysan 1 lira dahi vermeden çok çok inanılmaz kadrolar kurulabiliyor. FIFA 16 Ultimate Team'den beri oynuyorum, ortalamanın da oldukça üstünde bir oyuncuyum. Oyuna hiçbir para yatırmadan her sene inanılmaz kadrolar kurdum. Oyunun pay to Win tarafı çok var evet ama tamamen böyleymiş gibi konuşmak boş. Gerçekten iyi oyuncular hiç para yatırmadan çok iyi kadrolar kurabiliyor.
Gram alakası yok. Gerçekten iyi oyuncuysan 1 lira dahi vermeden çok çok inanılmaz kadrolar kurulabiliyor. FIFA 16 Ultimate Team'den beri oynuyorum, ortalamanın da oldukça üstünde bir oyuncuyum. Oyuna hiçbir para yatırmadan her sene inanılmaz kadrolar kurdum. Oyunun pay to Win tarafı çok var evet ama tamamen böyleymiş gibi konuşmak boş. Gerçekten iyi oyuncular hiç para yatırmadan çok iyi kadrolar kurabiliyor.
Hocam bu dönemde şahsen bana kalırsa böyle bir şeye uğraşma artık. Kendini ne kadar bu oyunda iyi oynamaya yönelik geliştirirsen geliştir zaten sen oyunun her mekaniğini çok iyi kavrayana kadar FC 25'i oynayan kalmayacak (ultimate team modunda). Bunu böyle dememin sebebi yeni gelecek oyunda oyunu iyi oynamak için yapman gereken şeylerin çoğunun değişeceği. FC 25'te iyi oynamak ve her maçı kazanmak için spamladığımız, sürekli kullandığımız mekaniklerin belki çoğunu FC 26'da kullanmayacağız, farklı yöntemler gerekecek iyi oynamak için.Nasıl iyi oynarım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.