1000 TL civarı klavye önerisi

Bütçe
1200
Redragon K617 iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Linkteki kullanıcı incelemesine bakabilirsiniz.
+Hotswap olması çok iyi bir özellik.

Hangisi daha iyi bilmiyorum ama DK61e de hotswap diye biliyorum.
 
Yav.



Hocam kim demiş tuşlarının basmadığını bana bir kanıt falan bir şey gösterin önermeyeyim bir daha yav kulaktan duyma oradan buradan okuyup gelip burada boş yapmayın.
Önermek için bir sebebin yok ki de öneriyorsun. Klavye ile alakalı bir sürü yorum var böyle. Git bak biraz. Arkadaşıma alma diye tutturdum gitti aldı. Şimdi Y tuşu basmıyor. Aynı sorun her yerde paylaşıldı zaten.
 
Vallahi hocam ben uzun süre XPG Summoner mini kullandım blue Switch Outemu ne bir sıkıntısını gördüm ne de bir takılma falan bilmiyorum ya abartılıyor gibime geliyor ama neyse önerimi geri alıyorum 😁
 
Omen Encoder önerdim. Yazılımda rahat olması için tam boy almanız daha iyi. @serhatcandev Hocam o yüzden Alloy'u iade etti.
Yazılım da %75 ve altı kötü olur. F tuşları olmazsa özel karakterleri yaparken başka başka fonksiyonlar kullanırsınız, ok tuşları olmazsa editor de rahatça gezemezsiniz.
HyperX 65 almıştım ancak F tuşları yok diye sattım tekrardan. Logitech K835 tercih ettim ve memnunum.
Pusat K3 önermem daha switchleri bile ney bilmiyoruz, outemu'dur yüksek ihtimalle yani düşük seviye switch. HP Encoder satın alın BENCE'de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı