1000 TL civarı klavye tavsiyesi

Bütçe
1000
Alternatif var mı şu da iyidir diyebileceğin? Mesela şu tuş takımı çok güzel görünüyor.
Klavye olarak mı keycap olarak mı? Klavye olarak daha iyisini bulamazsınız, keycap olaraksa Temu'da bayağı güzel keycapler var bakabilirsiniz.

Klavye olarak mı keycap olarak mı? Klavye olarak daha iyisini bulamazsınız, keycap olaraksa Temu'da bayağı güzel keycapler var bakabilirsiniz.
Klavye olarak. Yani o linkteki gibi görünümü olan varsa diye sordum. Anladım o zaman o tarz için ekstra set almak gerekiyor.

Evet Aula 75'i aldım. En erken 6 günde gelir diyor bakalım kaç gün sürecek.

Hem kablolu hem kablosuz kullanılır yazıyor, kablo şarj dışında bağlantı için de işe yarıyor mu yoksa Çin çeviri hatası mı?

Son düzenleme:
Hem kablolu hem kablosuz kullanılır yazıyor, kablo şarj dışında bağlantı için de işe yarıyor mu yoksa Çin çeviri hatası mı?
Çin çeviri hatası değil doğru anlamışsınız Bluetooth/2.4G/kablolu olarak 3 mod kullanabiliyorsunuz.

Klavye olarak. Yani o linkteki gibi görünümü olan varsa diye sordum. Anladım o zaman o tarz için ekstra set almak gerekiyor.

Evet Aula 75'i aldım. En erken 6 günde gelir diyor bakalım kaç gün sürecek.

Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı