1000 TL civarı modem tavsiyesi

Merhaba forum üyeleri, şu anda ZyXEL VMG1312-T20b modelini kullanıyorum ve ara sıra kopmalar oluyor. Bu yüzden yeni bir modem almak istiyorum. Araştırdım ve Bu modemi alabileceğimi düşündüm. Sizin fikirleriniz neler? O modemi önerir misiniz? Ekstra önerdiğiniz bir şey var mı?

link gözüküyor mu bilmiyorum ama linkini attığım piyasadaki en iyilerden

Hocam markanın kullanıcı topluluk telegram grubu var link vermek yasak olabilir araştırırsanız bulabilirsiniz bence
Grupta reseller yani resmî satıcı var hem de yardımcı oluyorlar her türlü konuda sorunlarda

Online sitelerine göre peşin daha uygun veya taksit seçenekleri var.

44ABEBA3-7A38-4815-A2FA-9D5165A4A103.jpeg

89AE39FF-E745-41F8-82E0-AB1CE5A440DF.jpeg

Hocam markanın kullanıcı topluluk telegram grubu var link vermek yasak olabilir araştırırsanız bulabilirsiniz bence
Grupta reseller yani resmî satıcı var hem de yardımcı oluyorlar her türlü konuda sorunlarda

Online sitelerine göre peşin daha uygun veya taksit seçenekleri var.

Eki Görüntüle 1628520
Eki Görüntüle 1628523
Hocam teşekkür ederim. Ancak internet üzerinden almayı tercih ederim şahsen.

Hocam teşekkür ederim. Ancak internet üzerinden almayı tercih ederim şahsen.
iyzilink veriyor değişim vs için şüpheniz varsa ki haklısınız bende satın almadan önce araştırdım forumlarda ve 1-2 hafta grupta takıldım takip ettim ondan sonra gruptaki satıcıdan aldım :)

Hero DSL online sitelerde 1600 TL ye satılırken gruptaki arkadaş 1500 TL ye tek çekim ile satıyor
Ben 10 taksitle 1600 TL ye aldım +50 word puan verdi banka yani yine online satış sitelerine göre uygun ve taksitle almış oldum bütçeme göre
753C7167-748B-460C-984A-80871559DB8E.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı