1000 TL civarı monitör önerisi

.

.

Bu iki monitörden birisini "rahatlikla" secebilirsiniz. Sanirim PC ozellikleriniz cok iyi degil 1080P icin 24" yeterli bir boyut (27" de piksellerle ilgili sorun olabilir cunku bildigim kadariyla). Panele gelecek olursak sizin icin ya TN ya da VA panel gerekli. IPS panellerinde ışık süzme sorunu var. Ama IPS panel ışıkları TN'den cok daha iyi veriyor. TN panel daha çok FPS oyunlari yani CS:GO tarzi oyunlar icin tercih edilir. VA panel ise diger iki panelinde ortak arkadasi diyebiliriz. 2. attigim monitör TN panel 1. attigim monitörun paneli ise VA panel. Her ikisi de 1ms. Bu MS degerleri zaten fiyata gore aşırı iyi de, VA panellerde genelde MS diger panellere gore daha fazla olurdu neden bu kadar fazla dusuk onu anlamadim. Normalde 3-6 arasi olur MS degeri. 1. attigim monitörun markasi Acer olmasaydi, ve saticisi asiri guvenilir olsaydi kesinlikle tercihim 1. monitörden yana olurdu. Isinizi garantiye almak istiyorsaniz 2. monitöru tercih edebilirsiniz. Markasi da gayet bilindik bir marka.
Edit: Her ikisi de 75Hz bu arada. Bu butcede 144Hz monitör bulamazsiniz. Eger butceyi arttirabilirseniz cok iyi olur.

Arkadaş doğru söylüyor. Ben bu kadar bilgili değilim arkdaş sayesinde bende bilgilendim. Arkadaşın dediği monitörü alabilirsin.

75Hz ve 144 Hz monitör arasında çok büyük bir fark var mı eğer öyleyse daha sonra alacağım elimde zaten bir monitör var.

Evet var örneğin CS:GO'da dust 2'de adamın kolu gözüküyorsa 144 Hz'de. 75 Hz'de parmağı gözüküyor.

Edit: Eğer aynı şeyi 60 Hz vs 75 HZ ile karşılaştırsaydın çok fark yok derdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı