1000 TL Civarı Telefon Önerisi

Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
880
Makaleler
9
Çözümler
1
Arkadaşlar 4 yıllık emektar Zenfone 5'im çöp olmuş durumda benim acilen telefona ihtiyacım var. Bütçem 1000TL civarı çok uçuk olmadığı sürece fiyat arttırabilirim. Zenfone 5'te bataryadan çok çektim bataryası kötü olmayan bir şey arıyorum. Dokunmatiği falan kalitesiz olmasın kod falan yazıyorum telefonda kamerası da artık bu fiyata ne kadar iyi olabiliyorsa olsun. Standart isteklerim var zaten. Oyunlar konusunda öyle üst düzey çözünürlükte ve grafikte olmasına gerek yok. PUBG falan oynarım oynarsam.
 
Ben J6+ kullanıyorum memnunum o da 1200 TL bir şey tek sıkıntısı çok büyük bu yüzden daha küçük ekranı olan J6 alabilirsiniz. Biraz daha performans istiyorsanız Redmi 5 Plus da güzel bir telefon genelde 200 veya 300 TL fiyatlar zorlamayacaksa bunlar uygundur.
 
Eski Iphone modellerini almak mantıklı olur mu ?
Özellik olarak zayıf gibi görünse de yazan donanımlarının çok ötesinde telefonları var; Mesela 5s. Telefonun sadece 1.2 megapiksel ön kamerasına rağmen çok iyi fotoğraflar çekebilmekte. 1000 liraya ne olduğu belirsiz telefonlar almaktansa zamanın amiral gemisi telefonlarını düşünmek kötü bir karar olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı