1000 TL Civarı Telefon Önerisi

Barış Dikmen

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, 1000 TL limit. Güzel fotoğraf çeken (genelde açık hava ve belge fotosu olacak), derslerde de kaliteli bir ses kaydı yapabileceğim. Bir telefon önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğin fiyata alınabilecek en iyi telefon vodafone smart 6 plus. Kamera olarak 1000 TL altında en iyisidir. İşlemci olarakta tüketim ve performans olarak dengeli olan en güzel işlemcilerden snapdragon 615'e sahip. Beklemek sorun olmazsa GM 5 Plus'ın fiyatının açıklanmasını bekleyebilirsin. Oda kamera olarak iyi olacağı söyleniyor. işlemciside 615'in gelişmiş hali olan 617.
 
Zenfone 2 de çok çok iyi telefondur. Ama 1000 TL'nin üzerinde olduğunu için yazmadım. Bi kötü yanı da kalınlığıdır, zenfone 2 kalın bir telefon.
 
Son düzenleme:
Xiaomi mi4 veya Titanyum gri LG G3 İkiside fiyat performans telefonu olmasının yanı sıra tasarım ve kalite olarak da kullanıcıda premium bir telefon kullanıyormuşsunuz hissi uyandırıyor. İkisini de kullanmış birisi olarak tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı