1000 TL civarı Wireless mouse önerisi

Bütçe
1000

Efe Karakaya

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.170
Çözümler
7
Yer
Elazığ/Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Ben 1000TL civarına Wireless mouse arıyorum. 2.el de kabulümdür 1000TL'ye kadar çıkabilirim. Tutuş stilim pek belli değil değişiyor. Her türlü önerilere açığım.
 
Genel olarak hangi tutuş şeklini kullanıyorsunuz ve elinizin boyutu nedir? Bunlar mouse'u kavramanız için önemli etkenler. Düzgün tutamadığınız mouse'dan verim almanız zor. Sıfır olarak bunu öneririm:

İkinci el olarak fazla kullanılmamış G PRO X Superlight bulabilirseniz alabilirsiniz. Bu mouse'larda eliniz ortalama bir boyuttaysa çoğu tutuşta sıkıntı çekmezsiniz. Yine de ölçüleri karşılaştırmanızda fayda var.
 
Genel olarak hangi tutuş şeklini kullanıyorsunuz ve elinizin boyutu nedir? Bunlar fareyi kavramanız için önemli etkenler. Düzgün tutamadığınız Mouse'dan verim almanız zor. Sıfır olarak bunu öneririm:

İkinci el olarak fazla kullanılmamış G PRO X superlight bulabilirseniz alabilirsiniz. Bu Mouse'larda eliniz ortalama bir boyuttaysa çoğu tutuşta sıkıntı çekmezsiniz. Yine de ölçüleri karşılaştırmanızda fayda var.

Bu model aklımda vardı yani şöyle diyeyim Logitech G403 Hero tam elime göre. G PRO Wireless baktim 1000TL altında neredeyse yok 2.el olarak. G PRO X superlight bulabilsem hemen alırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı