1000 TL CS2 için Speed mouse pad önerisi

Bütçe
1000-1500
Daha fazla  
Normalde Klassegear'ın classic 70x30 mousepadını kullanıyorum ama fareyi sağa sola çevirince aşırı takılıyor ve dönmüyor. Sadece havaya kaldırıp tekrar yere koyup döndürünce adamakıllı dönüyor. Belki farede sıkıntı vardır dedim ama mouse değişip yine denedim, yine aynı sorunu yaşadım. O yüzden mouse pad değişmek istiyorum. Bu takılma sorununu yaşamamak için hangi çeşit maousepadı almam lazım, öneriniz nedir?

Mouse kullanabileceğim maksimum alan, genişlik 40 uzunluk 50. bütçe 1000 TL civarı.

Normalde Klassegear'ın classic 70x30 mousepadını kullanıyorum ama fareyi sağa sola çevirince aşırı takılıyor ve dönmüyor. Sadece havaya kaldırıp tekrar yere koyup döndürünce adamakıllı dönüyor. Belki farede sıkıntı vardır dedim ama mouse değişip yine denedim, yine aynı sorunu yaşadım. O yüzden mouse pad değişmek istiyorum. Bu takılma sorununu yaşamamak için hangi çeşit maousepadı almam lazım, öneriniz nedir?

Mouse kullanabileceğim maksimum alan, genişlik 40 uzunluk 50. bütçe 1000 TL civarı.

Bütçeyi biraz arttırıp spirit of aim alabilirsiniz. Hybrid versiyonunu 6 aydır kullanıyorum. Hybrid olanında bile yağ gibi akıyor açıkçası.

Duzgun speed mousepad yok bu butcede. Bu var en iyi ihtimalle.

Butce artarsa SoA speed al gec.

Duzgun speed mousepad yok bu butcede. Bu var en iyi ihtimalle.

Butce artarsa SoA speed al gec.

İkisi de aynı fiyatta. O yüzden Speed alırım yüksek ihtimalle.

İkisi de aynı fiyatta. O yüzden Speed alırım yüksek ihtimalle.
Soa speed alacaksanız speed olarak ortalamanın üstünde bir speed ama üzmez bütçesinin en iyi ürünü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı