1000 TL Ekran Kartsız Sistem Toplama

Ekran Görüntüsü (29).png

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben olsam şunu alırdım : Acer Aspire 114-31 Intel Celeron N3350 4GB 32GB eMMC Windows Fiyatı

Ama sıfır kasa toplamak isterseniz de şu olabilir:
Arkadașın sistemi çok güzel olmuș. Alacağın Celeron'lu dizüstülerden çok daha güzel. Yükseltmeye de açık. Fakat ben G4600 öneriyorum. Arada Teknobiyotik ucuz bundle ürünler satıyor. Stoklara girerse aşağıdaki ürünü almanı öneririm.
Intel Pentium G4600 3.6GHz İşlemci + Asrock H110M 2133MHz DDR4 Anakart

Senin durumunda laptop daha mantıklı. Sessiz çalışacak ve hızlı bir laptop alabilirsiniz. Yapacaklarınızı düşündüğümüzde işlemci o kadar önemli değil.
Amacım masaüstü almak. 32gb'lık küçük , kalitesiz ekranlı , işlemcisi telefon işlemcisinden yavaş , ileride yükseltme yapamayacğım bir ürüne niye o kadar para vereyim ki?
İntel Pentium g4600'e ileride sağlam bir ekran kartı taksam oyun bilgisayarına döner. Anlayacğınız Masaüstü almak kardır.

Bence 1050 ti sat, bütçeni de artırıp g4600 ve 1050 al. Böyle 4 gb ramle hiçbir şey adam akıllı oynayamazsın.

Amacım masaüstü almak. 32gb'lık küçük , kalitesiz ekranlı , işlemcisi telefon işlemcisinden yavaş , ileride yükseltme yapamayacğım bir ürüne niye o kadar para vereyim ki?
İntel Pentium g4600'e ileride sağlam bir ekran kartı taksam oyun bilgisayarına döner. Anlayacğınız Masaüstü almak kardır.
Tamamda sen böyle konuşmadın ki başta. Senin söylediklerin şu oyun hariç World dosyası açsın, internette gezeyim, hesap makinesi olsun içinde bu tarzda konuştuğun için böyle önerilerde bulunduk. İstediğini daha iyi açıklamalıydın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı