1000 TL F/P mouse önerisi

• Konuyu başlatan NOY4N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 924
Temu'dan 800TL'ye AJ159 var paw 3395 sensör var. Dediginiz yine yanlış.

İnadına seninki kötü güvenilmez demesi sinir etti biraz hocam 😅.

Sıkıntı yok reis ama Çin ürünleride cidden beni rahatsız ediyor eskiden babam Ali expressten çok sipariş verirdi ama full dandik ya görsen o yüzden benim de sinirim var ne yapayım.

Temu'dan 800TL'ye AJ159 var paw 3395 sensör var. Dediginiz yine yanlış.

İnadına seninki kötü güvenilmez demesi sinir etti biraz hocam 😅.

Temudanda ürün alınmaz bence hocam bir de o AJ159'un stokları yok hala benim dediğim doğru.

Sıkıntı yok reis ama Çin ürünleride cidden beni rahatsız ediyor eskiden babam Ali expressten çok sipariş verirdi ama full dandik ya görsen o yüzden benim de sinirim var ne yapayım.

Temudanda ürün alınmaz bence hocam bir de o AJ159'un stokları yok hala benim dediğim doğru.
Stoklarda var geçenlerde bircok kisi aldı.

Bilgin yok fikrin var.

Outlet ürün oldugu ve kutu hasarı oldugu icin ucuz. @Snowsat Air modelini kullanıyor bir de onunla konus istersen 😁.

Kim sorun yasamis gosterir misin? Forumda bu fareyi kullanan cokca kisi var. Paw 3398 modeli gayet basarili bir sensor.

Dostum vallahi bir düzine mesaj yığmışımdır rapoo modelleri için evet belli şikayetler var ama alan herkeste inceleme göndermiyor ben ve birkaç arkadaş bu rapoo VT9Pro'yu VT9Air'i başka forum üyelerine aldık konuları mevcut herhangi bir problem yaşamadık en az 5-6 kişi satın aldık bir sorun yaşamadık yani sorun yaşayıpta yaşamadık demeyiz ne ise o 8 KHz'de linear correction, Motion Sync gibi özellikleri açmamıza rağmen gram sorun yaşamadık bir de batarya yanlış yerde konumlandırılmamış üstüne üstlük adam gibi mcu barındırıyor.

Beyler eğer bütçeyi 1500 e kadar çıkarsak çok daha iyi seçenekler varmı yoksa öyle uçurumluk farksız mi?

Bilgin yok fikrin var.

Bütçe meselesi.

Eğer bütçeyi 1500'e kadar çıkarsak çok daha iyi seçenekler var mı yoksa öyle uçurumluk farksız.

Eğer bütçeyi 1500'e kadar çıkarsak çok daha iyi seçenekler var mı yoksa öyle uçurumluk farksız mi?

Var tabii ki şu sitede insanların şikayetleri üzerine iade ettiği Wraith ürünleri var ben bu sitede darmo shark m3s aldım sende bakabilirsin.
Wraith Outlet

Geri
Yukarı