Şahsen milletin ürününü kullanmam.
Tercih meselesi.
Air güzelmiş,hatta öyle yarı şeffaf daha çok hoşuma gidiyorVT9 Pro alın gecin hocam. VT9 Air modeli var tasarim harici fark yok.
Air güzelmiş, hatta öyle yarı şeffaf daha çok hoşuma gidiyor.
@kxy hocam sana bir şey soracağım benimle abim suanlik bir tane güçlü laptop almak istiyoruz ve ben Aorus 16X almak taraftarıyım 62K ya. Abim ise Victus 16 i714700HX 4070 FHD olan modelini almak istiyor 55k ya. Sence hangisi alsak daha mantıklı(abimin argümanı 16X in işlemcisi Cinebench'de zayif)
EyvallahVictus'un sogutmasi 14700HX'i aogutmaya yetmiyor hocam throttle yiyor o cihaz hem de limitli olmasina ragmen. Cinebench'te Victus'un testlerine bakabilir 19 20k bandinda cikiyor, Aorus ile ayni seviyede yani ki bu farki hissedebilecekse ne ala. Malzeme kalitesi, Aorus'un yanında direkt teneke zaten Victus'un. Ekran ve sogutma olarak Aorus cok daha iyi. Kesinlikle Aorus almasi taraftariyim.
Firma ile alakalı sorununuz varsa Wraith gerekli desteği sağlıyor. Ama kişisel fikriniz sıfır ürün olmasından yana ise bir şey diyemem.
Başta benim de şüphelerim vardı ama sanırım outlet ürün batağına düşmek üzereyim. Klassegear markasının outlet ürünlerini de denemek istiyorum. Yarı fiyatına yanlış dikiş veya baskı hatalı satıyorlar.
Wraith en kötü desteğe sahip firmalardan biri nasıl sağlıyor o desteği?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.