1000 TL Gaming fare önerisi

Başka öneriniz var mı? Markayı biliyorum ürünleri çok güzel ve kaliteli ama görünüşünü pek beğenmedim tabii ki performansı önemli ama bunun gibi biraz daha güzel görünüşlü yok mu?

Görünüşünü bende sevmiyorum ama performans önemli dediğiniz gibi, bütçede rakibi yok.
Bütçe çıkarsa ki bayağı çıkması lazım, öneri yapabilirim.

Görünüşünü bende sevmiyorum ama performans önemli dediğiniz gibi, bütçede rakibi yok.

Anladım teşekkürler büyük ihtimalle bunu alırım ve buraya yorumu yazarım.

SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Özellikleri - Banayeni bu site güvenli mi?

Evet farem kırıldı yenisini alacağım.
https://www.hepsiburada.com/razer-r...eyaz-oyuncu-mouse-p-HBCV00000J8UQW?magaza=Myk bunu almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mı? Fiyatı 500-1000 olabilir.
Marka olarak Rampage, Razer, Logitech olur yan tuş olsun DPI en az 6400 bağlantı kablolu olsun bilgisayarımda kablosuz özeliği yok.
DPI ayarlana bilsin renk beyaz olursa güzel olur klavyem beyaz RGB olması çok önemli değil şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Logitech g203 onerebilirim dpi pek hatirlamasamda tek bi şeyi var küçük elli arkadaşlar daha rahat kullanir mouse biraz kucuk cunku ama gayet iyi işlevli

Anladım.

Evet fiyatı daha uygun ve beyaz rengi var @belirsizz alınır mı?

Hayır, alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı